Prinses Beatrice houdt van vakantie

Het is duidelijk: prinses Beatrice houdt van vakantie. Oké, dat is een understatement. De prinses van York (27) ging de...

Lees ook

Het is duidelijk: prinses Beatrice houdt van vakantie. Oké, dat is een understatement. De prinses van York (27) ging de afgelopen negen maanden zeventien keer on holiday à € 411.000. Met dank aan haar vader, prins Andrew, die dit heerlijke leven financiert. En dan tellen we het lange weekend in Mexico – vijf sterren, uiteraard – voor de bruiloft van een vriendin nog niet mee. Zou het popje niet in New York gaan werken? Het schíjnt dat ze krap een maand in Manhattan is geweest, waarvan ze een dag of tien door een kantoor in ‘equities trading’ heeft geflaneerd. Maar dat was blijkbaar zo inspannend dat ze toen alweer op een yacht in de Mediterranée moest bijkomen. Ze kreeg onmiddellijk vrij: nice work if you can get it.

Prinses Beatrice: moe van de jetlag

© Daily Mail © Daily Mail

Het kan natuurlijk ook zijn dat de prinses niet zo into ‘equities trading’  is. En meer talent heeft voor zonnen op St. Bart en skiën in Verbiers en Aspen. Of dat de Grand Prix in Abu Dhabi en Bahrein haar meer boeien, want die hotspots werkte ze dit jaar allemaal al af. Meest recente luiermoment – al die jetlag hakt er natuurlijk in – was proostten met Oprah Winfrey. Dat deed de werkschuwe Yorkie op het drijvende eiland jacht Eclipse van Roman Abramovich voor de kust van Ibiza. Aan de foto te zien (links vriend Dave Clark, ook al zo mateloos ambitieus) is dit meer de natuurlijke habitat van Beatrice. Wall Street heeft voorlopig niets te vrezen, lijkt ons.

Laatste nieuws

Zie ook