Modern Muse Kendall Jenner gaat voor rood

Heb je de nieuwe campagne van Modern Muse Kendall Jenner voor Estée Lauder al gezien? Coole Kendall gaat voor rood en de...

Lees ook

Heb je de nieuwe campagne van Modern Muse Kendall Jenner voor Estée Lauder al gezien? Coole Kendall gaat voor rood en debuteert in haar allereerste parfumcampagne, geregisseerd door Music Video Director Jonas Akerlund. We zien Kendall lopen door Los Angeles, waarbij de wereld om haar heen met elke stap een beetje anders wordt. De kracht van Modern Muse Le Rouge: een vrouw die zelfverzekend en sexy is. Be daring. Be inspiring, een knipoog naar de glamoureuze, meer provocatieve kant van een Modern Muse als Kendall Jenner. Het luchtje is een fruitige bloemengeur met twee contrasterende akkoorden: verse rozen met een vleugje pink pepper en saffron, en een meer romig akkoord (een mix van vanille, jasmijn en magnolia).

Modern Muse Make-up

Geen look is compleet zonder perfecte ogen, lippen en nagels… En dat kan helemaal in de stijl van Kendall hierboven met de Modern Muse capsulecollectie #want.
Modern Muse Le Rouge collectie Estee Lauder

[sm-product-feed id=”27954″]

Laatste nieuws

Zie ook