Statement bags van een sterrenstylist: TOV x Chantal

Een capsulecollectie ontwerpen voor TOV Essentials, wie droomt daar nu niet van? Stylist Chantal Bles, stijladviseur van...

Lees ook

Een capsulecollectie ontwerpen voor TOV Essentials, wie droomt daar nu niet van? Stylist Chantal Bles, stijladviseur van o.a. Quinty Trustfull en Nicolette van Dam, waagt de sprong in het diepe. Kijk mee bij the making of van TOV x Chantal. Statement bags van een sterrenstylist: TOV x Chantal.

Zo begon het…

Goede ideeën beginnen aan de keukentafel, blijkt maar weer als Beau Monde-stylist Chantal Bles spreekt tijdens de campagne-shoot voor haar tassenlijn, TOV x Chantal. “Ik ben goed bevriend met Michael Lingg, de eigenaar van sieraden- en lederwarenmerk TOV Essentials, en met zijn vrouw Sarah. Toen Michael haar jaren geleden aan me voorstelde, hadden we meteen een klik en zijn door de jaren heen héél goede vriendinnen geworden”, aldus Chantal. En dan zit je wel eens bij elkaar aan de keukentafel en voor je het weet zit je te brainstormen over een capsulecollectie…

Lekker gek

Sarah vult aan: “Chantal is flamboyant en creatief. Ze heeft ideeën die ik heel leuk vind, maar niet kan meenemen in de reguliere leercollectie van TOV. Onze klant begrijpt het niet als we ineens met een tas met disco-uitstraling komen. Daarom is deze capsule-collectie zo tof. Nu kunnen we eens lekker gek doen.”

Het model

Chantal had meteen natuurlijk 1001 ideeën. Maar stap 1 is natuurlijk het model. Chantal kwam uit op een medium schoudertas die ook crossbody gedragen kan worden. En er moest natuurlijk een clutch komen.

Kleur en stijl

Dan de kleur en de stijl. Op haar telefoon had Chantal een ‘folder’ met alles wat haar aansprak. Een cyclaamkleurig ijsje. Een metallic rok uit de wintercollectie van Barbara Bui. Impressies van Milaan Fashion Week. Furry sleutelhangers van Fendi. Het resultaat: een tas die zich het best laat omschrijven als ‘disco fever’. Het model is verkrijgbaar in drie kleuren: cyclaam, blauw en metallic, gecombineerd met een zwarte kant, zodat je zelf kunt kiezen of je wilt opvallen of niet.

Wil ik ook!

Bekijk de collectie hieronder en shop meteen je favoriet!

[sm-product-feed id=”27942″]

Laatste nieuws

Zie ook