Camille heeft haar eerste tattoo

Het was een kwestie van wachten, maar Camille heeft haar eerste tattoo laten zetten. De jongste dochter van prinses Stép...

Lees ook

Het was een kwestie van wachten, maar Camille heeft haar eerste tattoo laten zetten. De jongste dochter van prinses Stéphanie zeurde er al jaren om. Van haar moeder mocht het op haar achttiende, iets waar de 17-jarige duidelijk niet op kon wachten. Het is een forse droomvanger geworden, symbool uit de Indiaanse mystiek. ‘Voor de grote dromen die je niet aan zien komen,’ volgens Gottlieb, die hem om die reden speciaal op haar rug liet aanbrengen. Hoewel ze nieuwe plaatjes niet uitsluit, blijft het voorlopig bij dit exemplaar, want het hele proces was toch ‘aanzienlijk pijnlijker’ dan ze zich had voorgesteld. Op het strand had ze er alvast veel bekijks mee, al kan dat ook door haar uitbundige haarzwaaien komen.

© Instagram Camille Gottlieb © Instagram Camille Gottlieb

Stephanie is een tattoo-fan

© Pascal Le Segretain / Getty Images © Pascal Le Segretain / Getty Images

De prinses kon niet echt iets van de tattoo-actie van haar dochter zeggen, want ze heeft zichzelf ook al behoorlijk laten versieren. Zo draagt Hare Doorluchtige Hoogheid een permanente bloem om haar pols en een draak tussen haar schouderbladen. En – het blijft natuurlijk wel Stéphanie de Kleurrijke – een tribal rechts op haar buik, een aarsgewei en een dolfijn op haar linkervoet. As you do.

© Oggi © Oggi

Pauline blijft niet achter

© Instagram Pauline Ducruet © Instagram Pauline Ducruet

Camille’s oudere halfzus Pauline blijf niet achter met een bloem op haar onderarm en een tekst op de andere onderarm. Onlangs kwamen daar een hartje in haar oorschelp en een onbekend teken op haar voetzool bij. “Ik heb me laten tatoeëren,” zegt ze over de laatste twee. “En ja, het deed pijn!” De laatste twee zullen haar modellencarrière niet in de weg zitten. Haar modellenbureau heeft echter wel verzocht niets meer op heel zichtbare plekken te laten zetten, omdat klanten liever een onbeschreven blaadje hebben. Wat Pauline begrijpt: “Ik heb nog een hele voetzool over.”

Laatste nieuws

Zie ook