Online praten we verder met Tijl Beckand

Wie had dat gedacht: Tijl Beckand is helemaal into style & fashion! In de nieuwe Beau Monde raakt hij er maar niet over...

Lees ook

Wie had dat gedacht: Tijl Beckand is helemaal into style & fashion! In de nieuwe Beau Monde raakt hij er maar niet over uitgepraat. Verslaggeefster Nicole Gabriëls praat online nog even met hem verder.

Noem 3 Nederlandse ontwerpers.

“Hans Ubbink, Frans Molenaar die ons begin dit jaar is ontvallen, Marlies Dekkers.”

Fashion feestjes?

Naar modefeestjes of de Amsterdam Fashionweek ga ik nooit. Ik ben al zoveel van huis. Privé moet ik keuzes maken en ga ik bijvoorbeeld liever naar een première van goede vriend Ruben van der Meer.”

Duurste item?

“Een Corneliani-pak van tweeduizend euro. Na twee, drie keer dragen laat ik het stomen en gaat ‘ie met plasticje en al in de kast. Fijn om zo een paar pakken voor gebruik gereed te hebben.”

Man of Style Tijl Beckand © Hélène Wiesenhaan

De stylist heeft altijd gelijk.

“Als mijn stylist me in een gele broek wil krijgen, reageer ik als een oude, starre man, haha! Maar het is net als met een goede personal trainer: ik heb iemand nodig die me over een grens heen duwt

Must have?

“Als tiener wilde ik graag schoenen van Van Bommel. Kostten 240 gulden, voor een tiener die met schoonmaken 65 ­gulden per week bijverdiende een astronomisch bedrag.”

Classic?

“In 2008 heb ik bij Oger manchetknopen voor het leven gekocht. Tijdloos, zilver met parelmoer. Ik draag ze met liefde.”

Parfum?

“Gebruik ik niet vaak. Ik heb een dagcrème van Biotherm, die heeft ook een subtiel geurtje.”

Foto’s Hélène Wiesenhaan, styling Diana Theys, visagie Marije Rosenbach

NU OOK IN BEAU MONDE

Laatste nieuws

Zie ook