Beau Monde Skincare Journaal: Revitalift Laser X3

De waarheid over huidveroudering? Diepe rimpels reageren niet op de eerste de beste crème en hebben een speciale aanpak...

Lees ook

De waarheid over huidveroudering? Diepe rimpels reageren niet op de eerste de beste crème en hebben een speciale aanpak nodig. Een aanpak van producten die intensiever werken. Deze keer in het Beau Monde Skincare Journaal, alles over Revitalift Laser X3.

MASTERCLASS RIMPELS

  • Er zijn drie soorten rimpels. Fronsrimpels, ofwel uitdrukkingslijnen, die niet ontstaan door verslapping, maar door het (onbewust) aanspannen van de huidspieren.
  • Dan zijn er fijne rimpels, die ontstaan door verlies van elastine vezels in de huid en afname van de hydratatiecapaciteit.
  • En ten slotte heb je nog diepe rimpels die worden veroorzaakt door kwaliteitsverlies in de collageenvezels. Deze zijn het moeilijkst aan te pakken, omdat ze niet reageren op de eerste de beste crème, maar vragen om een specialistische aanpak.

Andy MacDowell L’Oréal Paris Skincare Journaal Revitalift Laser X3

De oplossing

Deze diepe rimpels kun je gelukkig goed aanpakken met Revitalift Laser X3 Intensieve Anti-Rimpel van L’Oréal Paris. Er is een dagcrème, nachtcrème, serum en oogverzorging. Deze producten versterken elkaar.
Revitalift Laser X3 Dagcrème
Bij 87% van de gebruikers* is meteen verbetering van de huidkwaliteit te zien. Na een week zijn fronsrimpeltjes, kraaienpootjes en voorhoofdrimpels minder zichtbaar. Na vier weken is de huid steviger en strakker; ze lijkt opnieuw in model te zijn gebracht.

Kom dichterbij en zie het verschil.

Andie MacDowell, L’Oréal Parisspokesperson, over Revitalift Laser X3.

WEG MET DIE PIGMENTVLEKJES

Revitalift Laser X3 oogverzorgingPigmentvlekjes kunnen ontstaan als gevolg van acne en hormonen, maar de meest voorkomende oorzaak is het zonlicht. Met het ouder worden, wordt de huid steeds vaker blootgesteld aan de zon en kunnen er meer pigmentvlekjes ontstaan waardoor je ouder lijkt. De oplossing Wat je wilt, is pigmentvlekjes voorkomen én zorgen dat bestaande vlekjes niet donkerder kleuren. Dat doe je door elke dag een hoge SPF aan te brengen. Niet-vette Revitalift Laser X3 Anti-Pigmentvlekjes Dagverzorging biedt SPF 25 en helpt pigmentvlekjes te verhelderen én nieuwe te voorkomen. TIP: Om pigmentvlekjes extra aan te pakken gebruik je de regenererende Laser X3 Peeling Lotion, met ingrediënten als glycolzuur en ahydroxyzuur die ook door professionals worden gebruikt om de huid te egaliseren. Vermindert rimpels, verheldert pigmentvlekjes en vernieuwt de huid gedurende de nacht. Breng de frisse gellotion aan op een gereinigde huid, laat het ‘s nachts inwerken en gebruik de volgende ochtend de dagcrème met SPF 25. Het advies is om tot vijftien dagen na het gebruik niet te gaan zonnen.

ZO WORDT JE HUID WEER STRALEND

Elizabeth Bouhadana L’Oréal Paris Skincare Journaal Revitalift Laser X3 Beau Monde sprak met Elizabeth Bouhadana, L’Oréal Paris Global Scientific Communication Director.

Ongeacht leeftijd en huidtype isvoldoende hydratatie altijd de basis voor een goede huidconditie.

“Maar zelfs met voldoende hydratie heb je iets extra’s nodig om diepe rimpels aan te pakken. De Revitalift Laser X3 Anti Rimpelserie bevat een concentratie van 3% Pro-Xylane™, het anti-aging complex van L’Oréal. Dit stimuleert de huid collageen aan te maken zodat ze jonger aanvoelt. Daarnaast bevat de crème LHA (LipoHydroxyAcid) wat de ontwikkeling van rimpels op microniveau tegengaat. De combinatie vermindert zelfs diepe rimpels, verstevigt de huid en zorgt voor strakkere gezichtscontouren.”

Revitalift Laser X3 Anti-Age Dark SpotRevitalift Laser X3 serumRevitalift Laser X3 Nachtverzorging

*Cosmeto-klinische studie, 50 personen.

NU OOK IN BEAU MONDE

Laatste nieuws

Zie ook