Victoria Beckham als Minion

Victoria Beckham als Minion. Je gelooft het nooit: modeontwerpster Victoria Beckham (41) deelt een foto op Instagram waa...

Lees ook

Victoria Beckham als Minion. Je gelooft het nooit: modeontwerpster Victoria Beckham (41) deelt een foto op Instagram waarop ze verkleed is als… Minion! Dat hadden wij nu nooit gedacht van de ietwat stugge vrouw van David. Posh Spice doet het dan ook niet zomaar, ze kreeg namelijk een Minion make-over deze week. Haar make-over is de nieuwste in de lijst van designers die een Minion karakter kregen. Het was even afwachten hoe Victoria hierop zou reageren, maar blijkbaar voelt ze zich enorm vereerd. Ze trok zelfs een blauw/geel jumpsuit aan om het te bewijzen. Very cool! Het is trouwens niet de eerste keer dat de Beckham familie aangeeft fan te zijn van de gele Despicable Me mannetjes. David liet namelijk eerder al een (tijdelijke) tatoeage zetten van een Minion, speciaal voor zijn dochter Harper. 

What can I say? I was inspired x vb #Minions

Een foto die is geplaatst door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op

Minionista’s

Victoria was niet de eerste. Onder andere Chanel ontwerper Karl Lagerfeld, model Cara Delevingne en Vogue hoofdredactrice Anna Wintour kregen een Minion make-over. 

Laatste nieuws

Zie ook