Royals spotten in Zuid-Frankrijk

Het is momenteel goed royals spotten in Zuid-Frankrijk. Prins Albert en prinses Charlene van Monaco dobberen voor de eig...

Lees ook

Het is momenteel goed royals spotten in Zuid-Frankrijk. Prins Albert en prinses Charlene van Monaco dobberen voor de eigen kust. En de voltallige Luxemburgse familie heeft zich verzameld in Cabasson, tussen Toulon en St Tropez. Prins Louis vierde er zijn 29ste verjaardag. Prins Felix en zijn vrouw Claire kwamen met hun dochtertje over uit hun wijngaard in Provence. Kroonprinses Victoria van Zweden maakt intussen met prins Daniel en prinses Estelle St. Tropez onveilig. Ook de Zweedse koning en koningin zijn in Zuid-Frankrijk, net als prins Carl-Philip en prinses Sofia. Geniet even mee, van zon, zee en zonnehoeden in plaats van tiara’s.

Groothertog op het strand

Maria Teresa en Henri © Cour grand-ducale / David Nivière Maria Teresa en Henri © Cour grand-ducale / David Nivière

Royal Luxemburg aan Zee

De Luxemburgertjes © Cour grand-ducale / David Nivière De Luxemburgertjes © Cour grand-ducale / David Nivière

Groothertogin Maria Teresa, haar man Henri en hun schoondochter Claire zijn allemaal verzot op kleine Amalia. Claire en Felix pendelen af en toe even op en neer naar hun wijngaard, maar zijn het grootste deel van de tijd in Cabasson te vinden.

Prinses Victoria in St Tropez

Kroonprinses Victoria in St. Tropez © Marigold Jones Kroonprinses Victoria in St. Tropez © Marigold Jones

Sofia en Carl-Philip zijn er ook!

Sofia, Carl Gustaf en Carl Philip © Royalty Speaking Sofia, Carl Gustaf en Carl Philip © Royalty Speaking

Laatste nieuws

Zie ook