Beatrice en Pierre feesten door

Van champagnemoeheid is nog geen sprake, Beatrice Borromeo en Pierre Casiraghi feesten gestaag door. Vorige week zaterda...

Lees ook

Van champagnemoeheid is nog geen sprake, Beatrice Borromeo en Pierre Casiraghi feesten gestaag door. Vorige week zaterdag trouwden ze voor de wet in Monaco. Gisteren gaven ze een cocktailparty in Rocca di Angera te Pallanza. Tijdens de pre-wedding party op Isola Madre (hoeveel feesten kan een mens rond een huwelijk hebben?) droeg de bruid een leuke nachtpon witte bohojurk voor haar persoonlijke pastorale. Voor heur haar had ze inspiratie gezocht bij de prerafaëlieten, compleet met krullen en bloemen. Vandaag beloofden ze elkaar nogmaals trouw, ditmaal in een religieuze ceremonie. Die japon hou je nog even tegoed, Beatrice houdt het graag spannend. UPDATE: de prachtige japon van Armani staat inmiddels in deze post!

Beatrice houdt het romantisch © Daily Mail Beatrice houdt het romantisch © Daily Mail

Royals galore!

Op het huwelijk waren ook kroonprins Haakon van Noorwegen en zijn vrouw Mette-Marit aanwezig: Beatrice is bevriend met de kroonprinses.

De rest van de gastenlijst mocht er ook zijn, van Diane von Furstenberg tot Lana del Rey. Niet iedereen was bij de inzegening, die was alleen voor intimi. De Borromeo’s gebruiken dit weekend al hun eilanden voor de festiviteiten. Waar eveneens Luxemburg vertegenwoordigd was, door prins Felix en prinses Claire.

UPDATE

En dit is 'm dan: Officiële Bruidsjapon 2, van Armani Privé © newmyroyals.com En dit is ‘m dan: Officiële Bruidsjapon 2, van Armani Privé © newmyroyals.com

Laatste nieuws

Zie ook