30 going on 13

30 going on 13... Sommige acteurs zien er nog zo jong uit dat ze gekozen worden voor jeugdige rollen. De kijker wordt ee...

Lees ook

30 going on 13… Sommige acteurs zien er nog zo jong uit dat ze gekozen worden voor jeugdige rollen. De kijker wordt een beetje gefopt, maar who cares? De beste rollen worden gespeeld door acteurs die in het echt een stuk ouder zijn, soms wel tien jaar.

Emilia Clarke

De populaire serie Game of Thrones ging in 2011 van start. Dat betekent dat actrice Emilia Clarke (toen 24) maar liefst acht jaar ouder was dan haar personage Daenerys Targaryen (16). Emilia heeft gelukkig nog een heel jong gezichtje, niemand die het ziet.

Emilia Clarke Emilia Clarke © Hollandse Hoogte

Benjamin McKenzie

Acteur Benjamin McKenzie was van 2003 tot 2007 te zien in de serie The O.C. als Ryan. In 2003 een zeventienjarige jongen, maar Benjamin was toen al 25. Say what?

Benjamin McKenzie Benjamin McKenzie © Hollandse Hoogte

Ryan Atwood ?? #theoc #theocofficial #ryanatwood #benmckenzie

Een foto die is geplaatst door The OC (@theoc.official) op

Rachel McAdams

We kennen actrice Rachel McAdams natuurlijk allemaal als Allie in de romantische film The Notebook. Maar weet je nog hoe ze populair werd? Met haar rol als bitch Regina George in Mean Girls. In die film moest ze 17 lijken, maar ze was in het echt al 25 jaar oud. En ook in de eerste helft van The Notebook speelde ze een puber.

30 going on 13 Rachel McAdams © Hollandse Hoogte

Stacey Dash

Stacey Dash is eigenlijk de nummer 1 in dit rijtje. De actrice was al 28 toen ze de rol van studente Dionne speelde in de film Clueless, maar liefst elf jaar ouder. Dit was helemaal niet te zien, maar of dat nu een compliment is…?

Stacey Dash Stacey Dash © Hollandse Hoogte

Lea Michele

Actrice Lea Michele ziet er nu niet bepaald erg jong uit, maar toch speelde ze de rol van tiener Rachel Berry in de musical serie Glee.

Lea Michele Lea Michele © Hollandse Hoogte

 

John Travolta

John Travolta? Ja, Grease kennen we allemaal toch? Danny Zuko was 17, maar John was in het echt al 23. Ach, niets van gemerkt hoor.

John Travolta John Travolta © Hollandse Hoogte

Andrew Garfield

Inderdaad, het schattige ex-liefje van Emma Stone was maar liefst tien jaar ouder dan het 17-jarige personage Peter Parker. Hij heeft toch mooi Spider Man mogen zijn.

Andrew Garfield Andrew Garfield © Hollandse Hoogte

Olivia Newton-John

29 was ze al toen de film Grease gemaakt werd. John Travolta was al vijf jaar ouder dan zijn rol, maar Olivia gaat nog een stapje verder met haar rol als Sandy.

Olivia Newton-John Olivia Newton-John © Hollandse Hoogte

Natalie Dormer

Niet alleen Emilia Clarke fopte het Game of Thrones publiek. Ook Natalie Dormer was maar liefst 14 jaar ouder dan haar personage Margaery Tyrell die 20 hoort te zijn.

Natalie Dormer Natalie Dormer © Hollandse Hoogte

13 going on 30 Natalie Dormer © HBO

Laatste nieuws

Zie ook