Prinses Marie-Chantal op vakantie

Altijd fijn, royal kiekjes van prinses Marie-Chantal op vakantie. En kijk eens hoe haar kinderen gegroeid zijn! De foto...

Lees ook

Altijd fijn, royal kiekjes van prinses Marie-Chantal op vakantie. En kijk eens hoe haar kinderen gegroeid zijn! De foto boven is van 2010, toen een vakantie in Griekenland werd gecombineerd met het huwelijk van haar zwager prins Nikolaos met Tatiana Blahnik in Spetses. De Griekse royals hebben daar een vakantiehuis. Koningin Anne-Marie (Amama voor intimi) en koning Constantijn zitten er vrijwel de hele zomer en ontvangen er hun rijke schare aan kinderen en kleinkinderen. Hun enthousiaste verhalen zouden koning Willem-Alexander het laatste duwtje hebben gegeven om ook een villa in Griekenland te kopen. Die staat binnen bezoekafstand van Spetses: met zijn speedboat is het net te doen.

With Amama #spetses

Een foto die is geplaatst door Marie-Chantal Of Greece (@mariechantal22) op

Kroonprins Pavlos en kroonprinses Marie-Chantal vieren altijd relaxte vakanties. Ze zijn er nog niet op betrapt dat ze Griekse oudheden bezoeken dan wel musea afstruinen. Hun vrije weken besteden ze vooral op het water, met hun kinderen. Ze hebben er vijf: prinses Maria-Olympia (20), prins Constantine-Alexios (17), prins Achileas-Andreas (14), prins Odysseus-Kimon (10) en prins Aristides-Stavros (8). “We varen en zwemmen veel,” zegt Marie-Chantal. “We hebben een hecht gezinsleven en dat is op vakantie niet anders. Behalve dat we dan altijd ook een paar dagen met de rest van de familie samen zijn. Voor de kinderen is het heerlijk om dan uitgebreid te kunnen optrekken met hun neefjes en nichtjes, die ze anders niet zo vaak zien.”

La familia #Spetses #padrinopizza

Een foto die is geplaatst door Marie-Chantal Of Greece (@mariechantal22) op

Laatste nieuws

Zie ook