Beter zitten met BackJoy Posture+

Rugklachten? Corrigeer uw lichaamshouding. Bij een uitgebalanceerde levensstijl horen niet alleen goede voeding, voldoen...

Lees ook

Rugklachten? Corrigeer uw lichaamshouding. Bij een uitgebalanceerde levensstijl horen niet alleen goede voeding, voldoende rust en beweging, maar ook een betere lichaamshouding. De BackJoy Posture+ biedt hiervoor uitkomst. Het zitje helpt om actief en rechtop te zitten, zorgt voor comfort en haalt de druk en spanning weg rondom de wervelkolom. Bestel de BackJoy Posture+ nu met korting, lees snel verder.

Met een gepatenteerde zitoplossing corrigeert het de lichaamshouding op unieke wijze. Door het ondersteunen en stimuleren van de spieren en het naar voren kantelen van het bekken, verlicht de Posture+ de druk op de wervelkolom.

Een correcte dynamische zithouding kan klachten voorkomen en verlichten. Dit draagt bij aan een goede gezondheid en persoonlijk welzijn.
Backjoy Posture+
De BackJoy Posture+ is zowel bruikbaar op harde als zachte ondergronden, makkelijk mee te nemen en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Sit up straight, Feel Great!

Kortingsactie BackJoy

Ontvang nu 15% korting op een BackJoy naar keuze + gratis verzending. Bestel dus snel via Backjoy.nl met de volgende kortingscode: Beau15

Deze actie is geldig t/m 1 oktober 2015. Meer informatie en verkoopadressen vind je op Backjoy.nl

NU OOK IN BEAU MONDE

Laatste nieuws

Zie ook