Collistar lanceert Bronzing Powder Duo

Beautymerk Collistar lanceert Bronzing Powder Duo. Een combinatie van twee lichte bronzing poeders: één met een mat effe...

Lees ook

Beautymerk Collistar lanceert Bronzing Powder Duo. Een combinatie van twee lichte bronzing poeders: één met een mat effect, de andere met een parelmoer effect. Hiermee creëer je makkelijk het natuurlijke effect dat het best bij jouw huid past. De hydraterende eigenschappen voorkomen uitdroging van de huid, terwijl vitamine E de huid beschermt.

Discreet en elegant

De Bronzing Powder Duo is verkrijgbaar in vier kleurencombinaties: Cortina, Portofino, Amalfi, Taormina. De roze en koele tinten zijn ideaal voor een lichte huid, de gouden tinten voor donkere, olijfkleurige huidtinten. De kleur en glans kan naar wens aangepast worden, zodat je dus nooit over the top hoeft te gaan. Discreet en elegant, as we like. 

Collistar - Bronzing Powder Duo Taormina © Collistar

Aanbrengen

Voor een perfect resultaat op maat beveelt Collistar drie verschillende manieren aan om de bronzer aan te brengen.

BRONZING

Gebruik dezelfde hoeveelheid van de twee kleuren en breng met behulp van cirkelvormige bewegingen aan over het gehele gezicht
van beneden naar boven.

MAKE-UP

Gebruik de matte kleur als blusher in de ooghoeken en aan beide zijden van de neus; breng vervolgens de parelmoer kleur aan op de oogleden en onder de wenkbrauwen.

SHAPING EFFECT

Breng de matte kleur aan onder de jukbeenderen, op de slapen en op de neusvleugels om het gezicht te shapen; gebruik vervolgens de parelmoer kleur op de jukbeenderen, neusbrug en kin om het gezicht te highlighten.

Collistar - Bronzing Powder Duo Cortina © CollistarDe Bronzing Powder Duo is voor € 35,95 verkrijgbaar bij onder andere Douglas.

[sm-product-feed id=”22534″]

Laatste nieuws

Zie ook