50 shades of WIT®

Wil je deze zomer stralen met een witte glimlach? Bij WIT word je professioneel geholpen. WIT heeft meer dan 12 jaar erv...

Lees ook

Wil je deze zomer stralen met een witte glimlach? Bij WIT word je professioneel geholpen. WIT heeft meer dan 12 jaar ervaring in het bleken van tanden. WIT maakt gebruik van de veilige PrevDent-methode, waardoor je binnen een uur met een stralend wit gebit (je tanden zien er na behandeling wel 8 à 9 tinten witter uit) de deur weer uit kan. Het bleken gebeurt trouwens onder supervisie van een tandarts. Wist je dat je met fruit en kruiden je tanden ook vast wat witter kunt maken? Weliswaar maar een half tintje, en niet binnen een uur, maar een goede reden om meer fruit te eten.

4 tips voor witte glimlach

tanden-bleken-witZorg voor gezond tandglazuur. Poets dus 2 maal per dag en dan niet langer dan anderhalve minuut. En minder (of stop) met roken en (te veel) alcohol, koffie en frisdrank. Klinkt logisch toch? Hier nog 5 andere fruitige tips voor een witte glimlach.

Orange is the new White!
In Thailand wordt de witte kant van de schil van de sinaasappel gebruik tom over je tanden te wrijven. Hier zit een zuur in wat voor wittere tanden zorgt. Wrijf je tanden in, wacht een paar minuutjes, even je mondspoelen en napoetsen. Doe dit een weekje, en minder daarna naar 2 keer per week.

Kruidnagel
Ja je leest het goed, kruidnagel. Kauw op een kruidnagelbloemetje, of doe 2 à 3 druppels olie op je tandenborstel. Krijg je meteen een frisse adem van!

Strawberry White
Wist je dat in een aardbei zuren zitten die je tanden witter maken. Kauw ‘m doormidden en wrijf je tanden in met het witte (binnenste) gedeelte van de aardbei.

Granny Wit
Een zure appel, je mondspieren trekken zich al samen bij het woordje ‘zuur’, maar het helpt echt. Gele aanslag wordt minder door het kauwen op een zure appel. Appeltje na de lunch is een aanrader!

Liever binnen een uurtje 6 à 7 tinten witter? WIT tandartspraktijken vind je op de volgende locaties in Nederland en België.

WIT® PRAKTIJKEN

tanden-bleken-voor-na-wit

WIT AMSTERDAM
Rokin 120A
1012 LC Amsterdam
Telefoonnummer: 020 330 4260

WIT Rotterdam
Karel Doormanstraat 455A
3012 GH Rotterdam
Telefoonnummer: 010 282 7206

WIT Maastricht
Grote Gracht 41
6211 ST Maastricht
Telefoonnummer: 043 325 1414

WIT Gent
Kortrijksesteenweg 724-730
9000 Gent
Tel. nr.: 0032 9 222 0603

Meer informatie vind je op www.wit.nl. Direct een afspraak maken? Bel met een van bovenstaande nummers, stuur een mail of plan ‘m online vast in (boek je online, dan is tot 15 juni het bleken maar € 325,- p.p.).

Laatste nieuws

Zie ook