Beau Monde Skincare Journaal: Revitalift Filler

Ouder worden: je ziet het niet alleen aan de rimpels, maar ook aan volumeverlies in je gezicht. En daar is nu een filler...

Lees ook

Ouder worden: je ziet het niet alleen aan de rimpels, maar ook aan volumeverlies in je gezicht. En daar is nu een filler voor waar geen injectie meer aan te pas komt. Now we’re talking.  Dit keer in Beau Monde Skincare Journaal: Revitalift Filler.

Masterclass volumeverlies

Rimpels zijn misschien wel de misschien wel de bekendste vorm van huidveroudering, maar volumeverlies in je gezicht is net zo belangrijk. Wat gebeurt er nu precies bij volumeverlies? Volumeverlies zorgt ervoor dat de gezichtscontouren iets inzakken en dat de elasticiteit van de huid afneemt. Wangen en appelwangen verliezen zo hun volume en kan er enigszins ingevallen uitzien. Logisch dat het hier eerder zichtbaar is, want de huid is op deze plekken iets slapper. De oorzaak hiervan ligt in de afname van hyaluronzuur, een huideigen stof die zich van nature in je huid bevindt. Hyaluronzuur zorgt voor de vochthuishouding. Logisch dus dat als dat afneemt, je huid minder gehydrateert wordt met als gevolg: volumeverlies en rimpels. Een filler met Hyaluronzuur, afkorting HA, zorgt ervoor dat er extra watermoleculen aangetrokken worden om het volume te handhaven. Daarnaast stimuleert HA de aanmaak van natuurlijk collageen in de huid.

Revitalift Filler Facts

  • l oreal Paris Revitalift FillerMUST KNOW Volumeverlies van de huid kan worden opgevangen met hyaluronzuurinjecties. Dit is na botox de populairste dermatologische procedure, maar kan ook pijnlijk én kostbaar zijn. En dat is niet nodig. Daarom heeft L’Oréal Paris Revitalift Filler ontwikkeld.
  • HA Hyaluronzuur (HA) is een suiker die voorkomt in de huid en het bindweefsel, en wordt gezien als één van de belangrijkste bouwstoffen van het lichaam. In Revitalift Filler zit een hoge concentratie hyaluronzuur dat helpt het vocht (de watermoleculen) tussen de huidlagen vast te houden. Hierdoor worden de wangen verstevigd, rimpels opgevuld en oogt de huid meteen voller.
  • PLUS Fibroxyl stimuleert de aanmaak van collageen, waardoor de huid steviger en veerkrachtiger wordt. Daarnaast zorgt het voor het oprekken van fibroblasten, belangrijke bindweefselcellen.
  • GEBRUIK Begin iedere dag met een paar druppels serum. Dat is tien keer zo sterk als normaal en geeft je huid de nodige hyaluronboost. Voor optimaal resultaat is het advies om naast het serum ook de dagcrème te gebruiken.
  • RESULTAAT Een jongere uitstraling, zónder dat er een naald aan te pas komt.
  • WINNEN Wil jij een Revitalift Verwenpakket winnen? Dat kan, klik hier

Getest

  • 90% van de testers* is overtuigd van het resultaat van de Revitalift Filler-producten.
  • 92% is zelfs zo enthousiast over Revitalift Filler, dat zij het een vriendin zou aanraden.

Brand Ambassador Naomi Watts

Injecties? Welnee, de ingrediënten voor een mooie huid zijn een goede crème, frisse lucht, voldoende slaap en blijven lachen.

*Revitalift Filler is getest door een testpanel 150 Nederlandse vrouwen

Laatste nieuws

Zie ook