Bono treedt op met dubbelganger

Bono treedt op met dubbelganger, de zanger van de populaire band U2 werd enorm verrast door een fan tijdens een optreden...

Lees ook

Bono treedt op met dubbelganger, de zanger van de populaire band U2 werd enorm verrast door een fan tijdens een optreden in Los Angeles. De man lijkt sprekend op Bono, dus alleen dat al is apart om te zien. Bovendien was hij ook nog eens volledig uitgedost als de zanger. Bono trok de fan het podium op en liet hem het optreden filmen van het nummer The Sweetest Thing. Met een telefoon van een andere fan nog wel (lucky one). Tot zo ver Bono’s liefdadigheidsgevoel voor fans. De echte verrassing moet namelijk nog komen, kijk zelf maar:

Sprakeloos

Wow, de man kan ook nog eens goed zingen! Bono is helemaal onder de indruk en is even sprakeloos (wat heel apart is voor een rasechte performer als hij). Hij laat de fan gewoon verder zingen (die grijpt natuurlijk zijn kans) en gaat zelf achter de piano zitten. Zelfs gitarist The Edge en bassist Adam Clayton, normaal de koele kikkers van de band, zijn onder de indruk en kunnen een lachje niet onderdrukken. De man heeft een enorme indruk achtergelaten, wat een held!

Bono - optreden - dubbelhanger U2 © Getty Images

Over U2

De Ierse rockband U2 ontstond in 1976 en heeft al van begin af dezelfde bandleden, uitzonderlijk in de popgeschiedenis. De groep steunt veel goede doelen en won verschillende Grammy en Brit Awards. U2 bracht veel bekende nummers uit zoals One, Elevation en Sunday Bloody Sunday. De band geeft dit jaar optredens in Nederland en België. Deze optredens zijn altijd in no time uitverkocht.

Laatste nieuws

Zie ook