Ed Sheeran toont zijn heavy side

Singer-songwriter Ed Sheeran toont zijn heavy side. Ehm, heeft hij die dan? Nee, natuurlijk niet. Ed is zo schattig, als...

Singer-songwriter Ed Sheeran toont zijn heavy side. Ehm, heeft hij die dan? Nee, natuurlijk niet. Ed is zo schattig, als je alleen al naar hem kijkt, word je op slag verliefd… Maar terug naar het heavy gedeelte: de zanger coverde een aantal nummers van heavy metal bands in The Tonight Show van Jimmy Fallon. Wel op zijn eigen manier natuurlijk, oef!

Vreemde, maar geslaagde combinatie

Het publiek vindt de combinatie Ed Sheeran en heavy metal zo vreemd dat ze niet kunnen stoppen met lachen. Ed vindt het zelf ook hilarisch, zeker wanneer er een aantal vloekwoorden moeten worden uitgesproken. Maar eerlijk is eerlijk: hij maakt van elk nummer zijn eigen versie. En het klinkt nog goed ook. We like!

Ed Sheeran - heavy metal - Jimmy Fallon Singer-songwriter Ed Sheeran © Getty Images

Over Ed Sheeran

De Britse Ed Sheeran brak in 2011 door met zijn single The A Team. Inmiddels staan er wel meerdere hits op zijn naam, zoals: Thinking Out Loud, I See Fire, Lego House, Give Me Love en Sing. Ed staat bekend om zijn typisch Britse uitstraling en is erg geliefd vanwege zijn onschuldige en bescheiden voorkomen.

Laatste nieuws