50 en fabulous

50 en fabulous? Het kan! Deze tien prachtige vrouwen bewijzen dat er op schoonheid geen leeftijd staat. You go girls! Br...

Lees ook

50 en fabulous? Het kan! Deze tien prachtige vrouwen bewijzen dat er op schoonheid geen leeftijd staat. You go girls!

Brooke Shields

Actrice Brooke Shields werd in 1980 bekend door haar hoofdrol in de film The Blue Lagoon. Ook speelde ze in diverse series, waaronder Suddenly Susan. Brooke had relaties met John F. Kennedy jr., Michael Bolton, Liam Neeson en Michael Jackson. Sinds 2001 is ze getrouwd met schrijver Chris Henchy. Ze heeft twee dochters.

50 - fabulous - Brooke Shields 50 en fabulous © Getty Images

Linda Evangelista

De Canadese Linda Evangelista is een supermodel. Ze werd bekend door haar korte kapsel en stond wereldwijd zes maanden na elkaar op de covers van Vogue. Linda poseert nog steeds, wat een topvrouw!

Linda Evangelista - 50 - fabulous Linda Evangelista © Getty Images

Sandra Bullock

Actrice Sandra Bullock werd onlangs nog door People magazine uitgeroepen tot mooiste vrouw van 2015. Ze werd wereldberoemd door haar komische rol in de film Miss Congeniality. We love her. 

Sandra Bullock - 50 - fabulous Sandra Bullock © Getty Images

Linda de Mol

Tja, wat moeten we eigenlijk nog vertellen over Nederlands trots, presentatrice Linda de Mol? Linda heeft al zo veel op haar CV staan dat we niet eens meer weten waar we moeten beginnen. Maar één ding is duidelijk: ze ziet er nog steeds prachtig uit.

Linda de Mol - 50 - fabulous Linda de Mol © Hollandse Hoogte

Kristin Davis

Actrice Kristin Davis (links) kennen we allemaal als de lieve Charlotte York in de populaire serie Sex and the City. Rimpels zijn nergens te bekennen bij deze vrouw, ze straalt als nooit tevoren. Wauw…

Kristin Davis -50 - fabulous Kristin Davis © Getty Images

Kyra Sedgwick

Actrice Kyra Sedgwick won een Golden Globe voor haar hoofdrol in de serie The Closer. Daarnaast won ze nog vele andere acteerprijzen én trouwde ze met acteur Kevin Bacon. En dan hebben we het nog niet eens over haar eeuwige jeugdige uitstraling gehad. Lucky woman. 

Kyra Sedgwick - 50 - fabulous Kyra Sedgwick © Getty Images

Elizabeth Hurley

Ja echt, ook actrice Elizabeth Hurley is sinds gisteren (10 juni) vijftig. Onvoorstelbaar toch?

Elizabeth Hurley - 50 - fabulous Elizabeth Hurley © Getty Images

Famke Janssen

Onze Famke Janssen is een echte wereldster. Ze brak door met haar rol als Xenia Onatopp in de Bondfilm GoldenEye en kreeg een Saturn Award voor haar rol in X-Men: The Last Stand.

Famke Janssen - 50 - fabulous Famke Janssen © Getty Images

Shania Twain

Zangers Shania Twain heeft meerder hits op haar naam staan. Apart verhaal: Shania was jaren getrouwd met producent Robert Lange, tot bleek dat hij een minnares had. Shania trouwde vervolgens met de ex-man van die minnares. Mooi opgelost, toch?

Shania Twain - 50 - fabulous Shania Twain © Getty Images

J.K. Rowling

Joanne Rowling verdiende maar liefst acht miljard dollar met de zevendelige Harry Potter boekenreeks. Er zijn meer dan 500 miljoen exemplaren van verkocht. En dan te bedenken dat Joanne het verhaal gewoon verzon tijdens een treinreis…

J.K. Rowling - 50 - fabulous J.K. Rowling © Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook