Celebrity copycats: wie staat het beter?

De sterren moeten zoveel feestjes afgaan. Altijd weer die rode loper en alle paparazzi. Origineel blijven is dan ook bes...

Lees ook

De sterren moeten zoveel feestjes afgaan. Altijd weer die rode loper en alle paparazzi. Origineel blijven is dan ook best lastig, geen wonder dat ze af en toe in dezelfde outfits verschijnen. Celebrity copycats: wie staat het beter?

Kim Kardashian vs. Cher

Kim Kardashian droeg een gedurfde jurk van Roberto Cavalli tijdens het MET Gala. Gedurfd ja, maar origineel? Not so. Zangeres Cher droeg namelijk jaren geleden al de voorloper van de jurk. Jammer Kim…

Kim Kardashian - copycat Kim Kardashian © Getty Images

[poll id=”30″]

Tulisa Contostavlos vs. Kate Middleton

Zangeres en X-Factor jurylid Tulisa Contostavlos gaat voor een sexy uitstraling en combineert haar Alexander McQueen jurkje met zwarte high heels en een lange vlecht. Kate Middleton gaat echter voor een chique look en combineert haar jurk met een elegant hoedje (uiteraard) en een broche.

Tula Contostavlos - copycat Tula Contostavlos © Hollandse Hoogte

Kate Middleton - copycat Kate Middleton © Getty Images

[poll id=”31″]

Angelina Jolie vs. Christina Aguilera

Actrice Angelina Jolie en zangeres Christina Aguilera stralen allebei in deze zwarte jurk met sexy split van Michael Kors. Beentje vooruit, check!

Angelina Jolie - copycat Angelina Jolie © Getty Images

Christina Aguilera - copycat Christina Aguilera © Getty Images

[poll id=”32″]

Jordana Brewster vs. Lauren Conrad

Fast & Furious actrice Jordana Brewster dacht: ik ga voor een mooie, zomerse playsuit van Jenny Packham. Modeontwerper en The Hills ster Lauren Conrad koos voor het jurkje van dezelfde lijn. Allebei mooi hoor dames.

Jordana Brewster - copycat Jordana Brewster © Getty Images

Lauren Conrad - copycat Lauren Conrad © Getty Images

[poll id=”33″]

Laatste nieuws

Zie ook