Friends throwback

Friends, wie kent het niet? De komische serie met Rachel, Monica, Phoebe, Ross, Chandler en Joey heeft al onze harten ve...

Lees ook

Friends, wie kent het niet? De komische serie met Rachel, Monica, Phoebe, Ross, Chandler en Joey heeft al onze harten veroverd. En daarom doen we vandaag een Friends throwback. Gewoon, omdat het kan.

De dames

Zo zagen de dames eruit in 1997 en 2000. Actrice Courteney Cox speelde Monica Geller, een neurotisch type. Phoebe Buffay, gespeeld door Lisa Kudrow, was meer het grappige, beetje gekke type. En Jennifer Aniston was Rachel Green, the girl next door.

Friends - 1997 - throwback Friends 1997 © Getty Images

Friends - 2000 - throwback Friends 2000 © Getty Images

For ever young

Ondertussen zijn we al een aantal jaren verder en is de serie helaas al lang afgelopen, de laatste aflevering verscheen namelijk in mei 2004. Gelukkig spotten we af en toe wel nog kiekjes van de vrouwen samen, still friends. Erg veel zijn ze eigenlijk nog niet veranderd. Bij Courteney en Lisa zijn wel wat rimpeltjes te zien, maar Jennifer blijft voor altijd jong.

Friends - throwback Friends nu © Getty Images

Friends - throwback Friends nu © Getty Images

De mannen

Van links naar rechts: Joey Tribbiani (grappig en niet al te slim), Chandler Bing (the smart one) en Ross Geller (de neurotische broer van Monica). Gespeeld door Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwhimmer.

Friends - throwback Friends 1997 © Getty Images

Hoe ouder, hoe beter?

Hou je vast voor de metamorfose, in vergelijking met de vrouwen zijn de mannen wel degelijk ouder geworden. De enige die zijn looks nog een beetje behouden heeft, is David Schwimmer. Ach, laten we maar zeggen dat mannen knapper worden met ouder worden.

Friends - Matt LeBlanc - throwback Matt LeBlanc © Getty Images

Friends - throwback - Matthew Perry Matthew Perry © Getty Images

David Schwimmer - Friends - throwback David Schwimmer © Getty Images

Gelukkig hebben we de dvd’s nog…

Laatste nieuws

Zie ook