Impressies met Jamie Foxx

Acteur Jamie Foxx was te gast in The Tonight Show bij Jimmy Fallon en liet daar een behoorlijke indruk achter. Hij deed...

Lees ook

Acteur Jamie Foxx was te gast in The Tonight Show bij Jimmy Fallon en liet daar een behoorlijke indruk achter. Hij deed namelijk mee aan het spel Wheel of Musical Impressions en ging helemaal los. Hij bewees nog maar eens hoe goed hij kan zingen, hoe grappig hij is én vooral: hoe goed hij kan imiteren. Bekijk de video hierboven voor de hilarische impressies met Jamie Foxx.

 Jamie drijft behoorlijk de spot met zanger John Legend. Volgens hem is deze artiest namelijk nooit enthousiast. Eerlijk is eerlijk: zijn impressie is echt heel goed. En ook zijn imitatie van actrice Jennifer Hudson is spot on.

Over Jamie Foxx

De 47-jarige Jamie Foxx is een echt multi-talent. Hij is acteur, zanger én komiek. Jamie is vooral bekend van de films Ray en Django Unchained. Hij won meerdere acteerprijzen, heeft een ster op de Hollywood Walk of Fame en bracht vier albums uit. Hij werkt vaak samen met Kanye West, bijvoorbeeld bij het nummer Gold Digger. 

 

 

Jamie heeft twee dochters: Corinne (1994) en Annalise (2009). Eerstgenoemde heeft trouwens een leuk Instagramaccount.

Laatste nieuws

Zie ook