Outfits filmfestival Cannes

Het filmfestival in Cannes is in volle gang en dat betekent dat de ene prachtoutfit na de andere verschijnt op de rode l...

Lees ook

Het filmfestival in Cannes is in volle gang en dat betekent dat de ene prachtoutfit na de andere verschijnt op de rode loper. Actrices veranderen ineens in prinsessen en laten zich van hun beste kant zien. Alles om op te vallen en de mooiste outfit van de avond te hebben. Maar wie is best dressed?

Het zonnetje in Cannes

Charlize Theron stal de show in een gele jurk met sleep van Dior. De Mad Max: Fury Road actrice schitterde aan de arm van haar man, acteur Sean Penn.

Outfits filmfestival Cannes Charlize Theron © Getty Images

Shining star

Diane Kruger (Troy) koos daarentegen voor een outfit met iets minder kleur, namelijk ijsblauw. Maar verder schittert haar jurk in de lenzen van alle fotografen. Haar dress is subtiel doorschijnend en afgewerkt met erg veel glitter. A true shining star. 

Outfits filmfestival Cannes Diane Kruger © Getty Images

Sprookjesachtig met Fan

Maar de échte prinses van de avond is actrice Fan Bingbing (Iron Man 3, X-Men). Fan kan zo de rol van Doornroosje spelen met haar bloemenjurk en bloemenkrans in haar haar. Sprookjesachtig mooi.

Outfits filmfestival Cannes Fan Bingbing © Getty Images

Lekker zacht

Naomi Watts (Birdman) ziet er prachtig uit in een outfit van Elie Saab. Ze draagt de rok met veren zo comfortabel dat het lijkt alsof ze er zelfs mee in bed zou kruipen. Een erg geslaagde outfit.

Outfits filmfestival Cannes Naomi Watts © Getty Images

Paradijsvogel

Wauw, 12 Years a Slave actrice Lupita Nyong’o krijgt ons allemaal stil met deze exotische, mintgroene jurk van Gucci. Ze lijkt wel een paradijsvogel die elk moment weg kan vliegen naar een warm oord. We like!

Outfits filmfestival Cannes Lupita Nyong’o © Getty Images

Fluweel rood

De charmante Julianne Moore (Still Alice) koos voor een fluwelen red dress van Givenchy die perfect matcht met haar rode haar. Rode lippen en diamanten oorringen erbij, deze look is op en top glamour proof.

Outfits filmfestival Cannes Julianne Moore © Getty Images

[poll id=”22″]

Laatste nieuws

Zie ook