Première De Surprise groot succes

De première van de Nederlandse film De Surprise, die maandag plaatsvond in Amsterdam, was een groot succes. Sterren als...

Lees ook

De première van de Nederlandse film De Surprise, die maandag plaatsvond in Amsterdam, was een groot succes. Sterren als zanger Marco Borsato en actrice Lieke van Lexmond waren erg positief, vooral over de rol van Jeroen Koningsbrugge. Jeroen blijft namelijk verrassen als cabaretier, zanger, regisseur én acteur.

De Surprise

De romantische komedie gaat over een multimiljonair, Jeroen Koningsbrugge (De Lama’s, Ik hou van Holland), die zelfmoord wil plegen. Hij vindt een bedrijf dat hem daarbij wil helpen en ontmoet daar Anna, Georgina Verbaan (Costa!, De Marathon), die ook uit het leven wil stappen. Uiteindelijk worden de twee verliefd op elkaar.


De film is geregisseerd door Oscarwinnaar Mike van Diem en is vanaf donderdag te zien in de bioscoop.

Mooie Georgina

De 35-jarige actrice Georgina Verbaan zag er prachtig uit op de rode loper in haar crèmekleurige jurk van Jan Taminiau.

Georgina Verbaan - Jeroen van Koningsbrugge - De Surprise Georgina Verbaan schittert in crèmekleurige jurk © Getty Images

Er was niets van te merken, maar ze was erg zenuwachtig voor de première. Ze schreef het volgende op haar Twitteraccount:

Vorige week postte de actrice nog foto’s op Instagram van de cover van het tijdschrift Esquire en het moet gezegd worden: de dame heeft een prachtfiguur.

Meer film- & serietips? Bekijk ons overzicht op Startpagina.

Laatste nieuws

Zie ook