Trijntje over ophef en haar stem

Alle ogen zijn straks gericht op zangeres Trijntje Oosterhuis: zal ze Nederland in de finale krijgen van het Eurovisieso...

Lees ook

Alle ogen zijn straks gericht op zangeres Trijntje Oosterhuis: zal ze Nederland in de finale krijgen van het Eurovisiesongfestival in Wenen of niet? En alsof Trijntje al niet genoeg druk voelt, gaat de ophef over haar outfits nog steeds door. Inmiddels heeft ze haar jurk omgeruild voor een broekpak, maar ook daar is niet iedereen tevreden over. Trijntje zegt er zelf het volgende over:

Je weet dat als je aan zo’n evenement meedoet dat mensen daar een mening over hebben en dat zoiets zijn eigen leven gaat leiden. Maar het zou leuk zijn als het langzaam weer ombuigt naar waar het uiteindelijk om gaat, en dat is de muziek.

Rustig aan

Een erg sportieve reactie vinden wij. Laat je niet gek maken hoor, Trijntje. Ondertussen past de zangeres goed op haar stem.

Je moet voorzichtig doen. Af en toe even de stekker eruit trekken voor een paar uurtjes en niet praten.

Halve finale

Vanavond vindt de halve finale dus plaats, de allesbeslissende ronde die bepaalt of Nederland doorgaat naar de finale zaterdag. De halve finale wordt uitgezonden vanaf 21u op NPO 1. Zanger Jan Smit en presentator Cornald Maas zijn de commentators. Trijntje Oosterhuis is met haar nummer Walk Along als vierde aan de beurt.

Beluister de inzendingen van alle landen hier:

Stemmen, stemmen, stemmen!

Laatste nieuws

Zie ook