Kanye West krijgt eredoctoraat

Rapper Kanye West kreeg maandag een eredoctoraat van de kunstacademie in Chicago. En geloof het of niet: er kon een lach...

Lees ook

Rapper Kanye West kreeg maandag een eredoctoraat van de kunstacademie in Chicago. En geloof het of niet: er kon een lachje vanaf. Wel een heel geforceerd lachje en Kanye was duidelijk erg zenuwachtig tijdens zijn speech (wat hij ook een paar keer moest herhalen), maar het was een glimlach. Realityster Kim Kardashian was erg trots op haar man en postte uiteraard een kiekje op Instagram om hem te feliciteren. Waarop Kanye, jawel, lachend te zien is.

Dr. Kanye West!!!!!!! I’m so proud of you baby & I know your mom would be so proud too!!!!

Een foto die is geplaatst door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Waarom we zo aandringen op dat lachen? Nou, Kanye wordt eigenlijk nooit gespot met een glimlach. En daar heeft hij een goede reden voor, zo vertelde hij tijdens de Fashion Los Angeles Awards:

Back when I was working on Yeezus, I saw this book from the 1800s, and it was velvet-covered, with brass and everything. I looked at all these people’s photos and they look so real, and their outfits were incredible and they weren’t smiling. And people, you know, the paparazzi, always come up to me and ask, ‘Why you not smiling?’ and I think, not smiling makes me smile.

Ehm, oké Kanye. En dus ziet de rapper er altijd uit alsof hij een erg zwaar leven heeft…

@itskimwest Een foto die is geplaatst door Kanye West (@privatekanye) op

Maar (heel) af en toe kan er toch eens een lachje vanaf. Yes!

Het duurt echter nooit lang. Want zodra de rapper merkt dat je ziet dat hij lacht, gaat zijn gezicht meteen weer in de serieuze positie…

In ieder geval: gefeliciteerd Kanye, met je eredoctoraat. En we zijn blij dat je toch af en toe eens kan lachen.

Laatste nieuws

Zie ook