Trijntje Oosterhuis gaat voor zwart en diep decolleté

Trijntje Oosterhuis gaat voor zwart en diep decolleté bij het Eurovisiesongfestival. So far the looks. Het optreden zelf...

Lees ook

Trijntje Oosterhuis gaat voor zwart en diep decolleté bij het Eurovisiesongfestival. So far the looks. Het optreden zelf, de vertolking van ‘Walk Along’, dat wordt een grote lichtshow, althans, dat is wat we opmaken uit de eerste repetitie in de Wiener Stadthalle in Wenen. Bekijk de video!

De performance

Hans Pannecoucke, die vorig jaar ook de regie deed van The Common Linnets, koos voor de lichtshow, met veel grafische beelden. Op een groot scherm achter Trijntje zien we een lopende man, een zoenend stel en blauw/groene en rood/oranje kleuren. De verschijning van Trijntje is dan weer wat meer donker en stil. Ze staat ietwat stijfjes op het podium, net als haar vier achtergrondzangeressen (in creaties van ontwerper Bas Kosters).

De jurk: zwart en diep decolleté

Trijntjes little black dress is ontworpen door Tycho Boeker, valt net over de knie en valt vooral op door het ingeknipt decolleteé. De creatie wordt bijeen gehouden door een huidkleurige stof op de buik (geen nipple-gate!). Verder hebben Trijntje’s sytlisten gekozen voor een netparty en een zwarte sluier die haar gezicht bedekt. Trijntje voelt zich er gelukkig fijn in!

Wat vindt Cornald?

Songfestivalkenner Cornald Maas is enthousiast over Trijntje, en dan vooral haar zangkunsten. De jurk vindt hij iets gewaagd, maar het geflirt met de camera valt wel goed. Douze points? We gaan het meemaken. De tweede repetitie staat voor a.s. vrijdag gepland. Trijntje neemt met ‘Walk Along’ deel aan de eerste halve finale op 19 mei. Als ze doorgaat naar de finale, zien we haar op 23 mei nogmaals. Fingers crossed!

Laatste nieuws

Zie ook