De meisjes van Monaco

De nieuwe generatie Grimaldi meisjes verschilt als dag en nacht van elkaar. Links staat prinses Alexandra van Hannover (...

Lees ook

De nieuwe generatie Grimaldi meisjes verschilt als dag en nacht van elkaar. Links staat prinses Alexandra van Hannover (15), de jongste dochter van prinses Caroline uit haar huwelijk met prins Ernst August van Hannover. Alexandra kan heel goed kunstschaatsen, woont met haar moeder in Monaco en Parijs en is vooralsnog de keurigheid zelve. In het middel staat Pauline (21), uit het eerste huwelijk van prinses Stéphanie met Daniel Ducruet. Pauline lijkt sprekend op tante Caroline, studeert mode in Milaan en is in haar vrije tijd het gezicht van Lancaster. Haar instagram (zie hieronder) getuigt van grote liefde voor vriendinnen, fashion en New York.

Fashionista Pauline was aanwezig
op het Met Gala in New York

My kinda Red Carpet ! #METGala2015 #ISwearThereIsAmalClooneyBehindMe ??

Een foto die is geplaatst door Pauline Ducruet (@paulinedcrt) op

Pauline met nichtje Jazmin Grace,
de buitenechtelijke dochter van Albert, in New York

All Fur Everythang @jazzygrace4 @gillesmendel @j_mendel #marshmallows

Een foto die is geplaatst door Pauline Ducruet (@paulinedcrt) op

Rechts op de bovenste foto staat Camille (16), de dochter die Stéphanie kreeg uit een romance met haar beveiliger. Zij dreigt een waardig opvolger van haar moeder te worden, die ooit een notoir feestbeest was. Op Instagram zoent Camille alvast met jongens én meisjes en stuurt ze kiekjes vanuit het Prinselijk Paleis met uitzicht over haar ‘piepkleine landje’. Voor alle duidelijkheid: ze staat op de 13de en laatste plek in de lijn van troonopvolging in Monaco. En zelfs in haar introductie steekt ze heerlijk de draak met haar quasi Assepoester-factor: ‘Cendrillon ?A princess can be a killer, so i’m that kind of princess?’ Aan deze puber gaan we nog veel plezier beleven!

Camille en Pauline in NY

Sisters be like … #centralpark #lovelynatureshots #nyc

Een foto die is geplaatst door Cendrillon (@camillemariekelly) op

Camille zoenend met een vriendin

Camecca

Een foto die is geplaatst door Cendrillon(@camillemariekelly) op

Camille boven Monaco

Au sommet de mon petit pays #somewhere #secretplace Merci à @baptistepautotmicheo pour cette sublime photo

Een foto die is geplaatst door Cendrillon(@camillemariekelly) op

Laatste nieuws

Zie ook