Sylvie heeft een nieuwe liefde

Actrice Sylvie Meis (37) bevestigt haar relatie met de Zwitserse nachtclubeigenaar Maurice Mobetie (35). Ze verscheen af...

Lees ook

Actrice Sylvie Meis (37) bevestigt haar relatie met de Zwitserse nachtclubeigenaar Maurice Mobetie (35). Ze verscheen afgelopen weekend namelijk voor het eerst in het openbaar met haar grote liefde, op het mediabal in Zürich. Het is niet de eerste keer dat de tortelduifjes samen gespot werden, waarschijnlijk kennen ze elkaar al vanaf oktober 2014. Maar nu is het dus bevestigd: Sylvie heeft een nieuwe liefde. Ben jij ook zo benieuwd naar haar Maurice? Bekijk dan snel bovenstaande video.

Sylvie Meis - liefde - Maurice Mobetie Sylvie Meis heeft een nieuwe liefde © Getty Images

Nachtclubeigenaar Maurice Mobetie zou Sylvie zelf aan de haak zou hebben geslagen. Je kent Maurice misschien wel onder zijn artiestennaam danceproducer Stanley Ross. In 2013 bracht hij het nummer ‘Disco Bitch’ uit.

Over Sylvie

Sylvie Meis is naast actrice, ook presentatrice en model. Zo is ze al jaren het gezicht van lingeriemerk Hunkemöller. In 2005 trouwde Sylvie met voetballer Rafael van der Vaart, ze hebben samen een zoon.  In 2013 scheidde ze van Rafael. In 2009 kreeg Sylvie borstkanker en werd ze succesvol geopereerd.

Laatste nieuws

Zie ook