Backstage: Longines vs. Roland Garros

Backstage: Longines vs. Roland Garros. Het Zwitserse horlogemerk Longines is de officiële partner en tijdmeter van Rolan...

Lees ook

Backstage: Longines vs. Roland Garros. Het Zwitserse horlogemerk Longines is de officiële partner en tijdmeter van Roland Garros, de Open Franse Tenniskampioenschappen. Hun nieuwe tv commercial voor dit jaar is nu uit. En hoe leuk: Longines geeft ons een exclusief kijkje achter de schermen (bekijk video hierboven). In de video schitteren tennisiconen en echtgenoten Stefanie Graf en Andre Agassi. Het grandslamtennistoernooi zal eind mei plaatsvinden in Parijs.

Longlines - Roland Garros - Stefanie Graf Tennisicoon Stefanie Graf

Longlines - Roland Garros - backstage Backstage: Longlines vs. Roland Garros

Over Stefanie en Andre

De Duitse Stefanie Graf (45) won vele prijzen waaronder goud tijdens de Olympische Spelen in 1988. In 1999 moest Stefanie helaas stoppen met haar tenniscarrière vanwege een blessure. Haar man, de Amerikaanse Andre Agassi (45), won ook ontzettend veel prijzen. Agassi is de enige speler ooit die alle grandslamtoernooien en de Tennis Masters Cup heeft gewonnen, deel uitmaakte van een winnend Davis Cup-team en de Olympische gouden medaille heeft gewonnen. Het koppel trouwde in 2001 en heeft twee kinderen samen.

Bekijk de tv commercial van Longines hieronder:

Laatste nieuws

Zie ook