U2 geeft verrassingsoptreden

De Ierse, populaire band U2 gaf deze week een verrassingsoptreden in het metrostation van Grand Central Station in New Y...

Lees ook

De Ierse, populaire band U2 gaf deze week een verrassingsoptreden in het metrostation van Grand Central Station in New York. De reizigers kregen de dag van hun leven. Wat eerst leek op een optreden van een paar straatmuzikanten, veranderde al snel in een heus concert van de wereldberoemde band (zie video hierboven).

Surprise!

Bandleden Bono, The Edge, Larry Mullen Jr. en Adam Clayton waren eerst bijna onherkenbaar door hun vermommingen, maar na het eerste nummer onthulden de artiesten ineens hun ware identiteit. Het nummer Desire werd ingezet en al snel kwamen de fans dichterbij en doken er overal camera’s op. Presentator Jimmy Fallon, ook verkleed, luidde het optreden in. Het werd namelijk gefilmd voor zijn talkshow.

U2 - suprise - concert U2 geeft verrassingsoptreden © Getty Images

Over U2

De Ierse rockband U2 ontstond in 1976 en heeft al van begin af dezelfde bandleden, uitzonderlijk in de popgeschiedenis. De groep steunt veel goede doelen en won verschillende Grammy en Brit Awards. U2 bracht veel bekende nummers uit zoals One, Elevation en Sunday Bloody Sunday. De band geeft dit jaar optredens in Nederland en België. Deze optredens zijn altijd in no time uitverkocht, dus de reizigers in New York hadden erg veel geluk deze week.

Zo beleef je ook nog eens wat op weg naar het werk. Wij verwachten dat er nog lang nagepraat zal worden over deze spontane actie van U2.

Laatste nieuws

Zie ook