Celeb kids rocken Instagram

Topvoetballer David Beckham en acteur Will Smith hebben hard moeten werken om zich tot de celebrities te mogen rekenen....

Topvoetballer David Beckham en acteur Will Smith hebben hard moeten werken om zich tot de celebrities te mogen rekenen. Terwijl hun kinderen op een andere en veel simpelere manier faam bereiken: via hun Instagramaccount. De tijden zijn duidelijk veranderd. Deze celeb kids rocken Instagram.

Kylie ‘follow me’ Jenner

Je zou het bijna vergeten, maar Kylie Jenner (17) is nog steeds een kind. Een kind dat maar liefst 22,5 miljoen volgers heeft op Instagram. Daarmee verslaat ze alle andere celebrity kids. Grote zus Kim Kardashian doet het nog altijd beter met haar 31,6 miljoen, maar Kylie heeft haar mama in ieder geval al verslagen. Maar of Kris Jenner nu zo blij is met al deze foto’s… Ach, ze komt in ieder geval wel veel in het nieuws.

Born & Raised .. & I’ll probably die here

Een foto die is geplaatst door Kylizzle (@kyliejenner) op

chella

Een foto die is geplaatst door Kylizzle (@kyliejenner) op

chill pool day @ the Disick mansion Een foto die is geplaatst door Kylizzle (@kyliejenner) op

Broekie Brooklyn

Wij zijn fan van de 16-jarige Brooklyn Beckham. Met zijn 2,7 miljoen volgers verslaat hij zijn papa David helaas nog niet (die overigens in één week tijd al op 5,4 miljoen zit), maar zijn ‘ik ben stoer, maar eigenlijk nog een kind’ foto’s zijn echt adorable. Wij begrijpen wel waarom jonge meisjes voor hem in katzwijm vallen.

Moroccan Mint Tea Een foto die is geplaatst door Brooklyn Beckham (@brooklynbeckham) op

Happy birthday dad. #DB40

Een foto die is geplaatst door Brooklyn Beckham (@brooklynbeckham) op

Making Easter bunnies ! Happy Sunday

Een foto die is geplaatst door Brooklyn Beckham (@brooklynbeckham) op

Romeo and Cara

Broertje Romeo Beckham doet het trouwens ook niet slecht met zijn 14.000 volgers. Pas twaalf jaar oud en staat nu al model in een Burberry campagne met niemand minder dan model Cara Delevingne. Say what? Oh, en hij houdt ontzettend veel van zijn mama Victoria Beckham en is niet beschaamd om dat te delen met zijn volgers. Té schattig.

Me and Cara modeling for Burberry #burberry#summer#amazingperson Een foto die is geplaatst door Romeo Beckham (@romeob_0723) op

Happy birthday to the best mum in the world! She’s amazing and beautiful, You’re really espcial to me, i love you a lot mum!

Een foto die is geplaatst door Romeo Beckham (@romeob_0723) op

Phoe B

Phoenix Brown, de dochter van Spice Girl Mel B, is beste vriendinnen met haar mama en post dan ook regelmatig foto’s van hen samen. Haar volgers zijn daar duidelijk erg blij mee, want inmiddels heeft ze er al meer dan 20.000. 

Those late nights with @officialmelb Een foto die is geplaatst door Phoenix Brown (@phoenixisphoenix) op

Team Onsies @officialmelb

Een foto die is geplaatst door Phoenix Brown (@phoenixisphoenix) op

Little Reese

Ava Phillippe, dochter van actrice Reese Witherspoon, behaalde deze week nog het nieuws omdat ze op onderstaande foto enorm op haar moeder lijkt. Met haar gewaagde haarkleuren (roze, blauw) valt ze ook nog eens erg op. Wij verwachten in de toekomst nog veel te zien van little Reese. She’s got the looks.

me and my “straight-shooter” ?? Een foto die is geplaatst door Ava Phillippe (@avaphillippe) op

takin’ breaks #maia

Een foto die is geplaatst door Ava Phillippe (@avaphillippe) op

a great shirt from #barelylegaldesigns

Een foto die is geplaatst door Ava Phillippe (@avaphillippe) op

Belle Kaia

Kaia Gerber, dochter van topmodel Cindy Crawford, is pas dertien jaar oud maar nu al beeldschoon. Cindy mag wel oppassen dat haar dochter geen concurrente van haar wordt. By the way, ze heeft al meer dan 73.000 volgers. Dertien jaar. Just saying…

My Doodle Bug and I tryna stay cool in this blazin sun. Een foto die is geplaatst door Kaia Gerber (@kaiagerber) op

Props to the brother Een foto die is geplaatst door Kaia Gerber (@kaiagerber) op

A little #bts @teenvogue (the background??)

Een foto die is geplaatst door Kaia Gerber (@kaiagerber) op

Dreadlock heads

Jaden en Willow Smith zijn inderdaad zoon en dochter van. Inmiddels hebben ze papa al lang niet meer nodig. Jaden (16) speelde namelijk al hoofdrollen in drie films en Willow (14) mag zichzelf al zangeres noemen. Ze hebben beiden stijlgevoel en zijn allebei fan van dreadlocks. Speciale types, die Smithjes, maar wel erg leuk! Zo jong en al zo cool.

Locked•

Een foto die is geplaatst door Willow Smith (@gweelos) op

*side eye*

Een foto die is geplaatst door Willow Smith (@gweelos) op

Rocco rockt

De 14-jarige Rocco Ritchie, zoon van Madonna en ex-man Guy Ritchie, heeft maar liefst 131.000 volgers op Instagram. Waarschijnlijk komt dat door zijn eigenzinnige stijl en stoere skateboard filmpjes. Maar of hij ook echt zo populair zal worden als zijn moeder? Wij betwijfelen het.

Only from the best @rubyredroses

Een foto die is geplaatst door Rocco Ritchie (@tryadum) op

Can you see?! @rubyredroses

Een foto die is geplaatst door Rocco Ritchie (@tryadum) op

6 months. Of living heaven.

Een foto die is geplaatst door Rocco Ritchie (@tryadum) op

Laatste nieuws