Welke held is best dressed?

Vorige week kon je al stemmen op de twee leading ladies van de nieuwe The Avengers film Age of Ultron; wie liep het best...

Lees ook

Vorige week kon je al stemmen op de twee leading ladies van de nieuwe The Avengers film Age of Ultron; wie liep het best gekleed over de rode loper? Maar hoe gaan de mannen eigenlijk gekleed naar de premières? Welke held is best dressed?

The man makes the suit

Acteur Chris Hemsworth. Met zijn mooie blauwe ogen… Die grote, gespierde man die Thor speelt… Probeer heel even, voor één seconde, op zijn kleding te letten en probeer je niet te veel te laten leiden door zijn looks. Het moet natuurlijk wel eerlijk blijven. Al begrijpen we best dat je voorkeur uiteindelijk toch naar Chris uitgaat, want hij ziet er gewoon goed uit in zijn lichtgrijze en blauwe pak (maar ja, in welk pak niet…).

Chris Hemsworth - best dressed Chris in grijs © Getty Images

Chris Hemsworth - best dressed Chris Hemsworth in blauw © Getty Images

Robert Durver jr.

De altijd goedlachse Robert Downey jr. aka Iron Man blijft in zijn rol en zet een gewaagde bril op met blauwe glazen, erg Tony Stark. Hij komt er goed mee weg. Maar de tweede look… Die veel te lange kostuumvest in combinatie met de glitterschoenen en het t-shirt… Ehm, voel je je wel goed, Robert? Ach ja, gedurfd is het wel.

Robert Downey jr. - best dressed Robert Downey jr. lacht altijd © Getty Images

Robert Downey jr. - best dressed Robert Downey jr. in vreemde outfit © Getty Images

Doe maar normaal

Oké, Mark Ruffalo is geen Chris Hemsworth, maar hij is wel érg sympathiek. Zijn rode loper kostuums zijn nu niet echt spectaculair, maar we zien hem veel liever zo dan als het grote, groene monster de Hulk. En dat roze bloemetje als detail vinden we erg schattig.

Mark Ruffalo - best dressed Schattige Mark Ruffalo © Getty Images

Mark Ruffalo - best dressed Mark Ruffalo © Getty Images

He’s got the groove

Acteur Chris Evans (Captain America) doet zeker niet onder voor de andere Chris. En eerlijk is eerlijk: hij heeft stijlgevoel. Een strak pak krijgt een speelse touch door de rode sokken die er stiekem vanonder komen piepen. En een wit met blauw gestreept kostuum wordt erg hip door het onderste knoopje los te laten en te combineren met een stoere zonnebril. Zelfs met de baard komt Chris weg, he’s got the groove.

Chris Evans - best dressed Chris Evans looking good © Getty Images

Chris Evans - best dressed Chris Evans stoere look © Getty Images

[poll id=”14″]

Laatste nieuws

Zie ook