Kylie Jenner geeft toe dat haar lippen zijn opgevuld

Kylie Jenner heeft toegegeven dat ze haar lippen heeft laten opvullen met een tijdelijk product. Het jongste halfzusje v...

Lees ook

Kylie Jenner heeft toegegeven dat ze haar lippen heeft laten opvullen met een tijdelijk product. Het jongste halfzusje van Kim Kardashian ging niet eerder in op de vraag of haar lippen onnatuurlijk waren, dat omzeilde zij altijd tactisch. Tot nu: in de aankomende aflevering van ‘Keeping Up With The Kardashians’ komt zij er toch voor uit, bekijk de onthulling hierboven. Zonde! Want zulke lippen kan je ook zonder fillers krijgen. Tijd voor een how to: Kylie Jenner lippen, op natuurlijke wijze en zonder gezuig, it’s all about shapen. En trouwens, naast miss big lips is Kylie een echte trendsetter. Dankzij miss Jenner is de paars-bruine 90’s lip weer helemaal in. Beau Monde loves!

How to: de lippen van Kylie Jenner © Getty Images How to: de lippen van Kylie Jenner © Getty Images

Tips om net zulke volle lippen te krijgen als Kylie

  • Creëer een goede basis met behulp van een primer. Dit is belangrijk als je kiest voor een uitgesproken, donkere lipkleur.
  • Lipliner is de key to succes. Zorg ervoor dat je liner en lipstick exact dezelfde kleur hebben. Trek met lipliner een strakke lijn óp de rand van je lippen, waardoor je lippen optisch groter lijken. Kleur dus niet om je lippen heen, dat geeft een onnatuurlijk effect.
  • Kleur je lippen in met een matte lipstick in dezelfde kleur.
  • Voor meer diepte in je lippen kun je eventueel een klein beetje lipgloss aanbrengen, alleen in het midden van je lippen.

[sm-product-feed id=”19342″]

Laatste nieuws

Zie ook