Hilary Duff Tindert erop los

Tinder, wie kent het niet? Ook de celebs en BN'ers doen eraan. Nieuwste aanwinst: Hilary Duff. Hilary, die begin dit jaa...

Lees ook

Tinder, wie kent het niet? Ook de celebs en BN’ers doen eraan. Nieuwste aanwinst: Hilary Duff. Hilary, die begin dit jaar scheidde van hubby Mike Comrie met wie zij 4 jaar samen was, is toe aan een nieuwe fling. En laat Tinder daar nu een perfect medium voor zijn. Je weet maar nooit… Radio DJ Ryan Seacrest belde Hilary en vroeg naar haar Tinder-successen. Wat blijkt, Hilary Duff Tindert er op los: afgelopen maandag had Hilary al een date met ene Tom. Do tell

Hoe het begon

Allereerst bevestigt Hilary aan Ryan natuurlijk dat zij het echt is en dat haar account echt is. Nu zijn wij natuurlijk benieuwd wat haar aanspoorde om te gaan Tinderen. Ze zegt er zelf over dat het allemaal als een grap begon. Gezellig swipen met vriendinnen en van het een kwam het ander: Miss Duff on Tinder. Zo zijn we allemaal begonnen. Haar eerste ervaring:

Ik heb een aantal mannen gesproken en ze leken allemaal vrij normaal.

De date

Hilary en Tinder-date Tom gingen bowlen. Niet echt romantisch voor een eerste date, maar het was dan ook meer een groepsactiviteit. Tja, als celeb kan je geen risico lopen natuurlijk!

We hebben veel met elkaar gepraat. Hij was best cool, nam wat vrienden mee en ik had zelf ook wat vriendinnen mee.

Bowling squad strong. @lowenban @erin_mcp @alisialeibel @moflo1 @megso

Een foto die is geplaatst door Hilary Duff (@hilaryduff) op


Ja ja Hilary, allemaal leuk en aardig… Maar wij willen weten: zijn jullie al bij first base?

Nee! Absoluut niet zeg.

Vervolgdate dan?

Dat weet Hilary nog niet zeker. Ze ziet het wel… Daarnaast heeft ze deze week nog een Tinder-date op haar planning staan.

Ik ben een Tinder-beest!

Dit keer wel een one-on-one. Verslag horen we vrijdag, want ze heeft beloofd Ryan weer te bellen! To be continued

Tinder Hinder

Wil je kans maken bij Hilary op Tinder, laat dan niet zien hoe gespierd je bent.

Een persoon die een foto laat zien van zijn gespierde bovenlichaam, krijgt geen aandacht van mij.

BN’ers op Tinder

Hilary Duff is niet de eerste bekendheid die gebruik maakt van de app. Ook bekend Nederland scoort wel eens een date: zo zijn Georgina Verbaan, Anna Speller, Ben Saunders, Jody Bernal en Jamie Westland reeds gespot op Tinder. Hoe we dat weten?

  • Ben Saunders deelde het op social: “Heb Tinder ontdekt hahahaha vet.”
  • Georgina Verbaan zei in een uitzending van RTL Boulevard dat ze in elk geval één Tinderdate heeft gehad. (Wie niet inmiddels).
  • Sanne Vogel zat aan de drie dates per week, zo meldde ze in een interview met VIVA. Voor zover wij weten waren deze dates geen succes.
  • En Jody, die is door een redactielid gespot… Teun ook trouwens…

Teun TinderGeorgina Verbaan TinderJody Bernal Tinder

Laatste nieuws

Zie ook