Hilary’s nieuwe song en reünie

Hilary Duff brengt een nieuw nummer uit! De actrice en zangeres is de laatste tijd weer vaker in het nieuws en nu ze ook...

Lees ook

Hilary Duff brengt een nieuw nummer uit! De actrice en zangeres is de laatste tijd weer vaker in het nieuws en nu ze ook nog eens op haar Instagramaccount een sneak peek van haar single Sparks plaatste, is het helemaal duidelijk: Hilary is back. 

Quick sneak peek at a rough cut of #Sparks!!!! Coming soon you guys! ???

Een video die is geplaatst door Hilary Duff (@hilaryduff) op

Hilary werd vooral bekend door haar titelrol in de populaire komische tienerserie Lizzie McGuire. En ken je het broertje nog van Lizzie McGuire? Nou, acteur Jake Thomas is ondertussen alweer 25 jaar en behoorlijk veranderd. Het lijkt er echter op dat hij maar geen afscheid kan nemen van zijn Lizzie McGuire tijd. Hij post namelijk de ene na de andere reünie foto op Instagram. Niet dat wij dat erg vinden, wij genieten gewoon lekker mee van deze vermakelijke kiekjes.

Lizzie McGuire reünie

Miranda (Lalaine Ann Vergara-Paras), Lizzie (Hilary Duff) en Matt (Jake Thomas) samen op de bowlingbaan. Zo te zien zijn Lizzie en Miranda nog steeds onafscheidelijk zodra ze weer samen zijn. Gezellige boel daar.

 

So this happened last night… #LizzieMcGuire

 

Een foto die is geplaatst door Jake Thomas (@sirjakethomas) op

  En ken je het vriendinnetje van Matt nog, Melina?

Actrice Carly Schroeder is veel veranderd, maar haar gezicht herkennen we nog altijd.

 

I had dinner the other night with @carlyfries18 (aka Melina)!! Also I think I wear this shirt too much… #LizzieMcGuire

 

Een foto die is geplaatst door Jake Thomas (@sirjakethomas) op

Ook tv-papa Bobby Carradine komt aan de beurt.

En eerder sprak Jake ook al af met Clayton Snyder, de acteur die de hunk Ethan Craft speelde in de serie. Zou Hilary nog steeds een oogje op hem hebben?

 

Reunited after nearly a decade, I finally got to meet up with @heyclaytron !

 

Een foto die is geplaatst door Jake Thomas (@sirjakethomas) op

Hoe leuk is dit? Wij hopen stiekem dat er weer een nieuw seizoen komt van de populaire kinderserie, met dezelfde acteurs natuurlijk. Maar waarschijnlijk blijft het bij dromen…

Laatste nieuws

Zie ook