Daddy cool

Daddy cool. Dj Sunnery James, man van topmodel Doutzen Kroes, nam zijn zoon Phyllon mee on stage tijdens een optreden op...

Lees ook

Daddy cool. Dj Sunnery James, man van topmodel Doutzen Kroes, nam zijn zoon Phyllon mee on stage tijdens een optreden op Koningsdag in Den Bosch. Als een echte entertainer stak Phyllon zijn handjes in de lucht. Hij heeft dan ook een goed voorbeeld: zijn vader. 

Zo’n stoere artiest als vader hebben, daar droomt toch stiekem ieder kind van? Ook onderstaande zonen hebben coole papa’s.

Little pepper

Everly Bear Kiedis, met zo’n naam moet je wel een rockster worden. De jongen heeft gelukkig een goede leraar, zijn vader Anthony Kiedis is namelijk de frontman van de wereldberoemde band The Red Hot Chili Peppers. Everly Bear heeft de nonchalante rockster vibe al goed onder de knie: petje op en op zijn sloffen naar buiten. Hopelijk is hij wel zo slim om niet in zijn vaders voetsporen te treden als het om drugs gaat…

Anthony Kiedis - Everly Bear - son Anthony en Everly Bear Kiedis © Hollandse Hoogte

Born to be famous

Als je papa de zanger van Coldplay is en je mama actrice Gwyneth Paltrow ben je vast het middelpunt van de belangstelling op school. Gelukkig ziet Moses Martin er net zo nuchter en normaal uit als zijn vader Chris. Maar wie weet schuilt er wel net zo’n groot talent in hem als in zijn daddy.

Chris Martin - Moses - son Chris en Moses Martin © Hollandse Hoogte

They see me rollin’

Bingham laat zich lekker rijden door zijn papa, Muse frontman Matthew Bellamy. Zonnebril op en gaan met die banaan. Het diva-gedrag heeft hij in ieder geval al onder de knie, nu de gitaarskills van zijn vader nog en hij is ready to go. 

Matthew Bellamy - Bingham - son Matthew en Bingham Bellamy © Hollandse Hoogte

Zo vader, zo zoon

Will Smith is niet meer de enige famous person in de familie. Zijn zoon Jaden (acteur) en dochter Willow (zangeres) volgen hem allebei op. De 16-jarige Jaden Smith speelde al in twee films naast zijn vader (After Earth, The Pursuit of Happyness) en had daarnaast de hoofdrol in The Karate Kid, waarin hij schittert naast acteur Jackie Chan. Hij heeft ook nog eens zijn looks mee, dus wij verwachten nog veel te horen van deze jongeman.

Will Smith - Jaden - son Will en Jaden Smith © Getty Images

Topvoetballers in spe

Topvoetballer David Beckham heeft maar liefst drie zonen die hem kunnen opvolgen. Voetbalshirts aan en hup trainen maar! Wie zal zijn vader achterna gaan, Brooklyn, Romeo of Cruz?

David Beckham - Romeo - Brooklyn - Cruz - son David, Brooklyn, Romeo en Cruz Beckham © Getty Images

Started from the bottom…

De zoontjes van zanger Usher zijn echt te schattig voor woorden. Usher Raymond V en Naviyd hebben nu al gevoel voor mode, in hun stoere leren jasjes en ripped jeans kunnen ze zo het podium op. Al houden ze papa nog stevig vast terwijl ze hun ogen uitkijken. Nog een paar jaartjes wachten, maar pas maar op Usher…

Usher - Naviyd - Usher - son Usher, Naviyd en Usher Raymond © Getty Images

 

Laatste nieuws

Zie ook