BN’ers: what’s on their mind

Wat zijn de BN'ers allemaal aan het uitspoken deze dagen? Beau Monde deelt hun leukste Instagramkiekjes met je. BN'ers:...

Lees ook

Wat zijn de BN’ers allemaal aan het uitspoken deze dagen? Beau Monde deelt hun leukste Instagramkiekjes met je. BN’ers: what’s on their mind.

Chantal vraagt hulp

Mama zijn is niet altijd even gemakkelijk. Actrice en musicalster Chantal Janzen vraagt soms dan ook eens hulp aan haar volgers. Maar op onderstaande vraag weten wij eerlijk gezegd ook geen antwoord…

Doutzen in LA

Het Friese topmodel Doutzen Kroes was twee dagen geleden onderweg naar Los Angeles. Op vakantie? Nieuwe samenwerking? Wij zijn erg benieuwd en houden haar Instagram goed in de gaten. 

Getuite lipjes

Blogger Mascha Feoktistova (Beautygloss.nl) komt net van de tandarts en post dit hilarische filmpje. Verdoving en kusjes geven gaat niet goed samen.

Tulpen uit Amsterdam

GTST-actrice Pip Pellens kan erg genieten van de kleine, mooie dingen in het leven. En we geven haar geen ongelijk. Op de redactie van Beau Monde hebben we namelijk ook verse tulpen staan. Love it. 

Dit is toch TE mooi #nophotoshop #nofilter #niks #dubbeletulp #geletulp #zwartetulp Een foto die is geplaatst door Pip Pellens (@pippellens) op

Kukeluku

Ferry Doedens (Goede tijden, slechte tijden) amuseert zich kostelijk op de kinderboerderij. Gelukkig laat hij ons gezellig meegenieten.

Kinderboerderij 2.0 #kukeluku #ahaaha #fredvanleertje

Een video die is geplaatst door Ferry Doedens (@ferrydoedens) op

Dit is geen bluf

De opnames van het tweede seizoen van de Nederlandse serie Bluf zijn weer begonnen. Acteur, presentator en danser Jan Kooijman (wat een man…) laat ons snel een kiekje zien en zorgt ervoor dat we allemaal in spanning afwachten. Nog even geduld. 

Ophangen maar

Actrice Liza Sips houdt wel van kunst en is dan ook ontzettend blij met haar schilderij van Frank E Hollywood.

Faya’s Killer Body Motivation

Actrice, model en dj Faya Lourens heeft een prachtig lichaam en op Instagram deelt ze graag met ons hoe ze hier aan komt. Yeah, we gaan meteen aan de slag! Alhoewel, dit ziet er toch best zwaar uit…

Welke BN’ers volg jij op Instagram?

 

Laatste nieuws

Zie ook