Michiel Huisman is hot

We schreven deze week al over de promotietour van de film The Age of Adaline en hoe prachtig Blake Lively en Michiel Hui...

Lees ook

We schreven deze week al over de promotietour van de film The Age of Adaline en hoe prachtig Blake Lively en Michiel Huisman eruit zagen als ‘koppel’ (lees het hier). Onze Nederlandse acteur komt steeds vaker in het nieuws en is goed op weg naar een glansrijke carrière. Michiel Huisman is hot!

Met zijn donkere haren, mannelijke baard en blauwe ogen heeft de 33-jarige Michiel zijn looks helemaal mee. Wat natuurlijk een voordeel is, maar de Nederlander heeft al bewezen dat hij veel meer is dan dat. Hij begon als acteur in Nederlandse films en televisieseries zoals de Co-assistent, Bloedverwanten en Costa! de Serie. Maar ondertussen heeft hij ook internationaal succes bereikt. Hij begon in de serie Treme en speelt inmiddels mee in het populaire  Game of Thrones (naast Carice van Houten), Orphan Black en Nashville.

Michiel Huisman - Game of Thrones Michiel speelt in Game of Thrones © Getty Images

Volgende stap: films. Hij had al een aantal bijrollen in films als World War Z en Wild, maar nu heeft hij voor het eerst een hoofdrol in het romantische drama The Age of Adaline. Hij schittert naast niemand minder dan de mooie actrice Blake Lively. Bekijk de trailer hieronder:

 

Michiel heeft al veel bereikt, maar is nog niet van plan om stil te gaan zitten. Integendeel, zo vertelde hij aan BuzzFeed News:

The Age of Adaline marks a moment for me. I just kind of feel like I’m having some momentum right now and I feel like relaxing is not something I should do. It’s really good to sleep; it would be nice to maybe take a little break, but not now. I’m young, I can sleep later.

Het is duidelijk dat we deze man goed in de gaten moeten blijven houden, want het succes van Michiel is nog lang niet voorbij.

 

Laatste nieuws

Zie ook