Fun with Pretty Little Liars

Aan de Instagramaccounts van de cast van de populaire serie Pretty Little Liars te zien, zijn de opnames weer in volle g...

Lees ook

Aan de Instagramaccounts van de cast van de populaire serie Pretty Little Liars te zien, zijn de opnames weer in volle gang. Spannend! Ondertussen vermaken hoofdrolspelers Ashley Benson (Hanna), Shay Mitchell (Emily), Lucy Hale (Aria) en Troian Bellisario (Spencer) zich prima op de set. Ze blijven maar Dubsmash video’s en andere grappige filmpjes posten. Fun with Pretty Little Liars!

Het is duidelijk dat Ashley Benson goed kan acteren. Ze switcht zo van Hanna naar creepy lachende man…

Shay en Ashley willen beiden Beyoncé zijn, maar wij vinden Shay toch iets meer op zangeres Queen B lijken. Niet? 


In de serie spelen ze lovers Toby Cavanaugh en Spencer Hastings, maar op de set lijken Troian en Keegan het minder goed met elkaar te kunnen vinden… PS.: Toby in politie-uniform… We love it!


Wow, we wisten niet dat Troian zo eng kon lachen… Zou zij misschien A zijn?!? 


De verjaardag van de mooie actrice Shay Mitchell moest natuurlijk gevierd worden, vroeg in de make-up of niet. Ashley brengt het feestje op gang met het nummer It’s your birthday van 50 Cent.


Tjah, van al dat acteren raak je soms wel eens in een gekke bui…

Ook dit laatste filmpje wilden we je niet onthouden. Ashley die een striptease doet voor Shay’s verjaardag… Het is duidelijk wie de gangmaker is van de bende.  

Meer film- & serietips? Bekijk ons overzicht op Startpagina.

Laatste nieuws

Zie ook