Queen Elizabeth is jarig

Queen Elizabeth is jarig, de Britse koningin wordt alweer 89 vandaag. Dat betekent echter niet dat de dame haar stijlgev...

Lees ook

Queen Elizabeth is jarig, de Britse koningin wordt alweer 89 vandaag. Dat betekent echter niet dat de dame haar stijlgevoel minder wordt, integendeel. De koningin ziet er nog steeds prachtig uit in gekleurde mantels en bloemenjurken. Zes stijlvolle looks van Queen Elizabeth:

Mooi blauw

Afgelopen zondag arriveerde koningin Elizabeth op een receptie in het Canada House in Londen. De dame draagt een mooie blauwe mantel, witte jurk met blauwe bloemen en een hoedje dat daar perfect bij past. Uiteraard met rode lippen en een parelketting. Laten we hopen dat wij er ook nog zo uitzien op ons 89e.

Queen Elizabeth - outfit Queen Elizabeth in een blauwe mantel © Getty Images

Classy white

Zwart/wit is weer helemaal in en dat weet de Queen maar al te goed. Ze ging dan ook in een klassieke outfit naar de Observance for Commonwealth Day Service in Westminster Abbey. Een witte mantel met zwarte details en zwarte accessoires, Elizabeth weet hoe het moet.

Queen Elizabeth - outfit Queen Elizabeth in een classy witte outfit © Getty Images

Oranje boven

De koningin kan zo mee met ons mee feesten op Koningsdag in deze zacht oranje outfit. We love it.

Queen Elizabeth - outfit In mooi oranje © Getty Images

Verrassende kleurencombi

Grijs met geel kan perfect samen, dat bewijst de Britse koningin. Wij gaan meteen op zoek naar een outfit in deze kleurencombinatie, wat jij?

Queen Elizabeth - outfit 89 en nog steeds mooi © Getty Images

Pretty in pink

Ouder worden betekent niet dat je jezelf weg moet stoppen. Integendeel, een felroze outfit kan ook prima op latere leeftijd. Zolang je het maar classy houdt.

Queen Elizabeth - outfit Pretty in pink © Getty Images

Flower power

Queen Elizabeth is helemaal mee met de bloementrend (kijk hier voor nog meer bloemenoutfits!). Ze zag er erg fris en fruitig uit tijdens een bezoek aan de Athlete’s village tijdens de twintigste Commonwealth Games in Schotland.

Queen Elizabeth - outfit Mee met de bloemenmode © Getty Images

Welke outfit is jouw favoriet?

Laatste nieuws

Zie ook