Celebs in clowneske outfits

Life is a circus en mode een feestje! En dus combineerden wij die twee in onze fashionshoot die je nu kunt bekijken in d...

Lees ook

Life is a circus en mode een feestje! En dus combineerden wij die twee in onze fashionshoot die je nu kunt bekijken in de nieuwe Beau Monde. Patty Zomer verzorgde de styling en Carin Verbruggen schoot de mooie plaatjes. Er zijn echter ook celebs die de quote life is a circus iets te letterlijk opvatten en zó echt het circus in kunnen met hun outfits. 6 celebs in clowneske outfits.

Gordijnen gesloopt?

Televisiepersoonlijkheid Kelly Osbourne koos voor een nogal ehm… aparte outfit voor de Elton John AIDS Foundation Oscar Party in 2007. De combinatie grijze bloemengordijnenjurk, grote oorringen en zwarte riem begrijpen wij niet zo. Ach Kelly, na deze flater werd je steeds beter op het gebied van stijl, dus we vergeven het je.

Kelly Osbourne - grey dress Kelly Osbourne ziet er apart uit… © Getty Images

Leuke combi

Wat moet dit voorstellen, Kristen Stewart? Oké, we begrijpen dat je er niet altijd glamoureus uit kunt zien, maar dat betekent niet dat je er bij moet lopen als een zwerver. Casual kan ook mooi zijn, maar dat heeft de actrice blijkbaar nog niet door.

Kristen Stewart - red hair Wat moet dit voorstellen, Kristen? © Brunopress

Lady who?

Wie denk je dat dit is? Zangeres Lady Gaga natuurlijk. Maar zeker weten doen we het niet, want er kan zomaar een dubbelganger in dit Samson-pakje zitten. Wie zal het zeggen?

Lady Gaga - weird outfit Samson? © Getty Images

Sneeuw(witje)(vlokje)

Misschien wil zangeres Rihanna hier op Sneeuwwitje lijken? Of op een sneeuwvlokje? Wat de bedoeling hier ook achter is, het eindresultaat is mislukt. Sorry RiRi…

Rihanna - white dress Gewaagd Rihanna © Getty Images

Britney’s circus

Zangeres Britney Spears noemde één van haar albums Circus en eigenlijk vinden we die naam heel toepasselijk. Britney heeft namelijk een voorkeur voor clowneske outfits en schaamt zich er duidelijk niet voor.

Britney Spears - outfit Like a circus © Getty Images

Nicki doll

Is rapper Nicki Minaj een pop geworden? Deze wel erg zoete outfit vinden wij nu niet bepaald bij een stoere rapper passen. Ach ja, als zij er maar gelukkig in is…

Nicki Minaj - outfit Nicki Minaj lijkt wel een pop © Getty Images

Wie van deze zes kan volgens jou meteen het circus in?

Laatste nieuws

Zie ook