Mooi koppel: Blake en Michiel

Mooi koppel: Blake en Michiel. De Amerikaanse actrice Blake Lively (Gossip Girl) en Nederlandse acteur Michiel Huisman (...

Lees ook

Mooi koppel: Blake en Michiel. De Amerikaanse actrice Blake Lively (Gossip Girl) en Nederlandse acteur Michiel Huisman (Game of Thrones) zagen er prachtig uit tijdens de promotietour van hun nieuwe film The Age of Adaline. Wauw, wat een plaatje. Wij willen die jurk van Monique Lhuillier wel een keertje lenen, Blake.

Blake Lively - Michiel Huisman - Age of Adaline En nog dansen ook © Getty Images

Na de promotie is het natuurlijk tijd voor een afterparty. Michiel maakt het zichzelf gemakkelijk en gaat voor dezelfde classy outfit als hij op de rode loper droeg. Blake daarentegen gaat weer voor een totaal andere look: een doorschijnend jumpsuit met zwarte sterretjes en een lange donkerblauwe jas. We like.

Blake Lively - Michiel Huisman - Age of Adaline Ze kunnen het goed met elkaar vinden © Getty Images

De twee lijken het erg goed met elkaar te kunnen vinden. Dat merkte ook Liongate Movies op, zij tweetten: True love never looked so good. Maar Blake’s man Ryan Reynolds liet dat niet zomaar toe. Hij reageerde namelijk het volgende op de tweet:

Ach Ryan, jij en Blake zien er samen ook heel mooi uit hoor. En jij gaf haar een kind (lees hier meer), dus wees niet bang.

Blake Lively - Ryan Reynolds Blake Lively en Ryan Reynolds © Getty Images

Bekijk de trailer van The Age of Adaline hieronder:

Laatste nieuws

Zie ook