Beauty and the Beast cast

Wist je al dat er een nieuwe verfilming komt van Disney's tekenfilm 'Belle en het beest'? Niet met tekenfiguurtjes, maar...

Lees ook

Wist je al dat er een nieuwe verfilming komt van Disney’s tekenfilm ‘Belle en het beest’? Niet met tekenfiguurtjes, maar met echte Hollywood sterren van vlees en bloed. En die sterren zijn zelf razend enthousiast over hun samenwerking, want ze blijven maar berichtjes de wereld in sturen. Beau Monde geeft je een update.

Emma als Belle

Niemand minder dan Harry Potter ster Emma Watson zal de rol van Belle op zich nemen, dat bevestigde de actrice begin dit jaar op Facebook. Emma is volgens ons de perfecte persoon om de rol van deze Disney prinses te vertolken. Belle is namelijk een mooie, slimme meid die van lezen houdt. Gaat er bij jullie ook een belletje rinkelen? Belle heeft eigenlijk wel wat weg van Hermelien…

Emma Watson - Beauty and the Beast

Dan als Beest

Om het plaatje nog mooier te maken, zal Dan Stevens (Downton Abbey) The Beast spelen. Wij vragen ons wel af hoe hij zijn looks dan gaat verbergen… Emma is zo enthousiast over haar medespeler dat ze het niet langer kon verzwijgen:

Luke als Gaston

Ach, als we dan toch bezig zijn… Er komt nog een hottie aan. Luke Evans (The Hobbit) speelt namelijk Gaston. Kun jij het nog aan?

Ian als Cogsworth

Geen hottie (de man is 75, no offense), maar wel een top acteur. Als klap op de vuurpijl zal ook Ian McKellen (Gandalf in The Lord of the Rings) een rol vertolken in de Disney film. Hij speelt namelijk de rol van Cogsworth, een klok. Benieuwd hoe dat eruit gaat zien. 

Full cast selfie

De berichtjes over de samenwerking blijven maar opduiken. Ook acteur Josh Gad (Le Fou) postte gisteren een foto op Instagram met een deel van de cast.

De acteurs hebben er in ieder geval veel zin in, maar voor ons is het helaas nog even wachten. De film zal namelijk pas in 2017 verschijnen. Om de tijd te overbruggen kunnen we nu lekker naar de musical. Reserveer je tickets via Beau Monde Musical Club en krijg een gratis upgrade!

Laatste nieuws

Zie ook