Lazy saturday met Doutzen

Het Friese model Doutzen Kroes plaatst maar wat graag leuke kiekjes van haar gezinnetje. En we geven haar geen ongelijk,...

Lees ook

Het Friese model Doutzen Kroes plaatst maar wat graag leuke kiekjes van haar gezinnetje. En we geven haar geen ongelijk, want met zo’n mooie man als dj Sunnery James en twee lieve kindjes zouden wij het ook doen. Vergaap je aan deze leuke foto’s terwijl je in je pyama een lekker latte machiatto drinkt en een croissantje eet. Het is tijd voor een lazy saturday met Doutzen. Enjoy!

Beautiful morning

Beautiful morning… En dan hebben we het niet over het weer. Wat een plaatje, zucht…

Broeder-zuster liefde

Niet alleen papa en mama stralen een en al liefde uit, ook zoontje Phyllon en dochtertje Myllena zijn gek op elkaar. How cute is this.

I’m singing in the rain

Eigenlijk willen we geen foto’s meer posten waarop regen te zien is met dit mooie weer, maar vooruit… Dit kiekje van Phyllon in een geel regenjasje is echt to die for.

A new star is born

Dochtertje Myllena is nu al fan van Vogue, ze wil het blad maar al te graag afpakken van mama Doutzen. Wie weet staat ze zelf over twintig jaar op de cover te schitteren.

Wauw…

Dit. Geen commentaar.

Kleine Myllena

Ondertussen is de kleine alweer acht maanden oud én kan ze ook al staan. Een mooi moment dat Doutzen graag deelt met haar volgers. Wat een schatje is het toch, die Myllena.

Just turned 8 months 🙂 #standing #proud

Een foto die is geplaatst door Doutzen Kroes (@doutzen) op

We <3 it

Doutzen en Sunnery hebben echt prachtige kinderen. Wij krijgen dan ook niet genoeg van alle mooie gezinsfoto’s. Van ons mag het model dus gerust door blijven gaan met het plaatsen van kiekjes op Instagram. 

Nog eentje dan

Om het af te leren.

Laatste nieuws

Zie ook