Vliegveld romance

Celebs reizen natuurlijk de hele wereld over voor hun job. En wat is er dan leuker dan dat je geliefde je komt halen (of...
Vliegveld romance

Celebs reizen natuurlijk de hele wereld over voor hun job. En wat is er dan leuker dan dat je geliefde je komt halen (of uitzwaaien) op het vliegveld? Of gezellig meereist natuurlijk. En dat levert ons weer mooie plaatjes op. 5 x vliegveld romance.

Vervlogen tijden

Sorry Vanessa, we weten dat je inmiddels gelukkig bent met acteur Austin Butler. Maar dit plaatje waarop ex Zac Efron je stiekem een zoentje geeft... We love it.

Vanessa Hudgens - Zac Efron - airport

Romantisch onderonsje

Actrice & lipsync pro Anne Hathaway en haar man Adam Shulman hebben een romantisch onderonsje terwijl ze op het JFK International Airport in New York lopen. Wij zijn trouwens fan van Anne's zoete vliegoutfit, very cute.

Anne Hathaway - Adam Shulman - airport

Watch out, here comes Statham

Het Britse model Rosie Huntington-Whiteley en acteur Jason Statham houden niet van klef gedoe. Maar het is natuurlijk wel heel handig om zo'n stoere man als Jason als bodyguard te hebben. Goed bezig, Rosie.

Jason Statham - Rosie Huntington-Whiteley - airport

Een echte man

Actrice Kate Beckinsale en regisseur Len Wiseman hebben alleen maar oog voor elkaar. Len is een echte man en zorgt voor de koffers, terwijl Kate alleen maar op haar Chanel tas hoeft te letten. We want Len. 

Kate Beckinsale - Len Wiseman - airport

Don't let her go!

Acteur Joshua Jackson houdt zijn Diane Kruger stevig vast, want stel je voor dat ze gaat vliegen! En zouden die rode rozen van hem zijn? Ondanks dat Diane een Duitse actrice is, ziet ze er trouwens erg 'Je ne sais quoi' uit op deze foto. Very Paris chique.

Diane Kruger - Joshua Jackson - airport
window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f70670525d44', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws