Een Marilyn Monroe’tje

Oeps, daar ging Anne Hathaway's rokje! Actrice Anne Hathaway wandelde samen met haar man Adam Shulman door de straten va...

Lees ook

Oeps, daar ging Anne Hathaway’s rokje! Actrice Anne Hathaway wandelde samen met haar man Adam Shulman door de straten van Manhattan toen de wind besloot om haar fleurige rokje een boost te geven. Gelukkig kon ze het nog net op tijd vasthouden.

Anne Hathaway - Marilyn Monroe - rok Nog net op tijd Anne © Hollandse Hoogte

Een typisch Marilyn Monroe’tje! Ach Anne, het overkomt de besten. Deze celebs waren je voor.

Marilyn 2

Actrice Kate Hudson zag er erg mooi uit op het Tribeca Film Festival in haar zwarte jurkje. Met haar blonde krullen en rode lippenstift heeft ze zelfs wel wat weg van Marilyn Monroe. Het lot bepaalde dan ook dat haar rokje de lucht in moest, maar gelukkig had collega actrice Jessica Alba het snel in de gaten. Vrouwen moeten elkaar helpen in nood. Thanks Jessica!

Kate Hudson - skirt - wind Kate Hudson gaat vliegen © Hollandse Hoogte

Kate Hudson - Jessica Alba - skirt - wind Jessica helpt Kate © Hollandse Hoogte

Beter voorkomen dan genezen

Kate Middleton heeft het al eens meegemaakt, dus sindsdien houdt ze haar rokje goed vast als er nog maar een zuchtje wind in de buurt is. Een goede voorbereiding is het halve werk. Bye bye paparazzi. 

Kate Middleton - skirt - wind Kate Middleton houdt haar rok goed vast © Hollandse Hoogte

It’s Britney bitch

Als je rok dan toch gaat vliegen, kun je er maar beter netkousen en een roze slipje onder dragen. Toch Britney? Ehm, nee.

Britney Spears - wind - skirt Britney Spears waait weg © Hollandse Hoogte

Bitches B like

Tja, als wij zo wild zouden dansen op een podium… Maar als zangeres Beyonce iets doet, doet ze het goed. Huidkleurig broekje eronder, elegante moves en er is niets aan de hand. Queen B knows how to do een Marilyn Monroe’tje.

Beyonce - skirt - wind Beyonce goes wild © Hollandse Hoogte

Zwaantje

Paris Hilton ziet er echt schattig uit in haar zwarte jurkje, zelfs het feit dat het omhoog waait, maakt vandaag niets uit. Zie je Paris, sexy hoeft niet ordinair te zijn.

Paris Hilton - skirt - wind Paris Hilton vindt het wel grappig © Hollandse Hoogte

Oepsie!

De Latijns-Amerikaanse actrice Francia Raisa blijft lachen, zelfs als haar jurkje opwaait. Maar ja, als wij die benen hadden, zouden we ons ook nergens meer zorgen om maken.

Francia Raisa - skirt - wind Francia Raisa kan er wel om lachen © Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook