Lindsay herpakt zich

Lindsay herpakt zich. Terwijl haar vader Michael een gevangenisstraf riskeert, omdat hij achterloopt met het betalen van...

Lees ook

Lindsay herpakt zich. Terwijl haar vader Michael een gevangenisstraf riskeert, omdat hij achterloopt met het betalen van alimentatie aan zijn ex-vrouw Dina, lijkt het met actrice Lindsay Lohan eindelijk weer de goede kant op te gaan. Ze blies zelfs kusjes naar de paparazzi! Lindsay lijkt eindelijk vrede te hebben gevonden met zichzelf en haar famous life. Althans, zo doet haar Instagramaccount vermoeden. De 28-jarige actrice plaatst namelijk maar wat graag kiekjes van haar nieuwe sportieve en gezonde leventje.

Een salade én sporten, het is weer eens wat anders dan drugs, drank en hele dagen feesten. Volhouden Lindsay! En niet alleen op het gebied van sporten en eten gaat het goed, ze lijkt ook gelukkiger. Zo postte ze een foto van zichzelf in bed met onderschrift ‘Sunny morning, good day today‘, een kiekje van een lieveheersbeestje dat Lindsay naar eigen zeggen de hele dag geluk bracht én rekent ze af met de negatieve commentaar die ze vaak krijgt.

Nu maar hopen dat de actrice het deze keer meent en niet weer over een paar maanden in rehab belandt. Ach, we moeten haar natuurlijk ook gewoon een kans geven. En Lindsay heeft wel gelijk: wat ze ook doet, ze komt áltijd in het nieuws. Positief of negatief. You go girl. 

 

Laatste nieuws

Zie ook