Nicki Minaj verloofd

Het lijkt erop dat Nicki Minaj verloofd is. De 32-jarige rapper en zangeres plaatste gisteren tweets op haar Twitteracco...

Lees ook

Het lijkt erop dat Nicki Minaj verloofd is. De 32-jarige rapper en zangeres plaatste gisteren tweets op haar Twitteraccount die erg leken op hints. In haar eerste bericht zei ze dat ze later ging vertellen wat er aan de hand is, maar postte ze wel al een emoticon van een ring.

Haar volgers waren natuurlijk al druk aan het speculeren. Even later werden ze uit hun lijden verlost toen Nicki een foto op Instagram plaatste waarop te zien is dat ze een grote, diamanten ring om haar vinger draagt.

Ongeveer rond dezelfde tijd postte ze ook een tweet met een ring emoticon en veel hartjes. Ook linkte ze naar de foto op Instagram.

Nicki is sinds eind vorig jaar samen met de 27-jarige rapper Meek Mill en hoewel de liefde nog pril is, lijken de twee al definitief voor elkaar te hebben gekozen. Meek is echter geen lieverdje, zo zat hij in de gevangenis wegens drugs dealen en illegaal wapenbezit. We hopen dus dat Nicki de juiste keuze maakt, maar wensen haar uiteraard alle geluk toe.

Laatste nieuws

Zie ook