Bedrogen celebs

Bedrogen worden, is nooit leuk. En hoewel we vaak de schuld bij ons zelf leggen, is het nu voor honderd procent bewezen...

Lees ook

Bedrogen worden, is nooit leuk. En hoewel we vaak de schuld bij ons zelf leggen, is het nu voor honderd procent bewezen dat dat nergens voor nodig is. Want zelfs de knapste, leukste en rijkste celebs worden wel eens bedrogen. Echt waar.

Bella en Edward 

Acteur Robert Pattinson had een relatie met zijn Twilight-collega Kristen Stewart, tot zij hem bedroog met Snow White and the Huntsman regisseur Rupert Sanders. Kristen bleek dus niet zo trouw te zijn als Bella, haar rol in de Twilight films. Het allerergste was nog wel dat ze betrapt werd door paparazzi waardoor de hele wereld meteen mee kon genieten van haar bedrog. Shame on you, Kristen. Wij zijn erg blij dat Robert inmiddels het geluk in de liefde weer heeft gevonden. Hij is namelijk verloofd met zangeres FKA twigs. 

Kristen Stewart - Robert Pattinson - cheated Kristen Stewart bedroog Robert Pattinson © Getty Images

Arme Ed

Hoe kun je nou iemand als Ed Sheeran bedriegen? De zanger ziet er zo schattig uit, dat we hem meteen zouden willen opeten. Ellie Goulding liet de singer-songwriter echter staan voor Niall Horan van One Direction, een goede vriend van Ed nog wel. En wat deed Ed vervolgens? Er een nummer over schrijven natuurlijk en dankzij Don’t kon hij Ellie en Niall nog vergeven ook. Ed, je bent te goed voor deze wereld.

Ellie Goulding - Ed Sheeran - cheated Ellie how could you? © Getty Images

Sienna vs. de nanny

We begrijpen dat de vrouwen aan je voeten liggen, Jude Law (The Holiday, Sherlock Holmes). Maar daarom hoef je je verloofde nog niet te bedriegen. Actrice Sienna Miller kwam erachter dat haar vriend Jude het bed in kroop met hun nanny. In 2009 probeerden ze het nog eens samen, maar twee jaar later ging het dan toch definitief uit tussen de twee. En terecht. De nanny Jude, really?

Jude Law - Sienna Miller - cheated Jude Law was ontrouw © Getty Images

Friendzoned

Acteur Ryan Phillippe bedroog zijn vrouw, actrice Reese Witherspoon, met de Australische actrice Abby Cornish. De twee scheidden, maar hebben wel een dochter samen. Inmiddels is Reese weer getrouwd, met Jim Toth en schijnt ze ondanks alles nog bevriend te zijn met Ryan. Eind goed, al goed.

Reese Witherspoon - Ryan Philippe - cheated Reese Witherspoon werd bedrogen door haar man © Getty Images

Als blikken konden doden…

Ze is zestien jaar ouder als hem, maar toch viel acteur Ashton Kutcher als een blok voor actrice Demi Moore. De twee waren zelfs zes jaar getrouwd. Maar helaas, Ashton kon zich niet langer inhouden en bedroog Demi met de schoondochter van regisseur Clint Eastwood. Inmiddels heeft hij een relatie met actrice Mila Kunis met wie hij een dochtertje heeft. En Demi blijft gebroken achter…

Demi Moore - Ashton Kuthcer - cheated Demi vroeg de scheiding aan © Getty Images

Bye bye Jesse

Zelfs actrice Sandra Bullock, de vrouw die er op haar vijftigste nog steeds prachtig uitziet, werd bedrogen. Ze trouwde in 2005 met presentator Jesse James en de twee adopteerden zelfs een kind samen in 2010. Lang duurde het geluk helaas niet, want een paar maanden later besloot het koppel te scheiden, Jesse had namelijk meerdere minnaressen. Sandra kreeg de volledige voogdij over haar zoon Louis.

Sandra Bullock - Jesse James - cheated Sandra Bullock en Jesse James © Getty Images

Hoe dan?

Valt jouw mond ook open van verbazing? Wij begrijpen het ook niet. Als zo’n knappe vrouw als Halle Berry naast je in bed ligt, hoe kun je dan zelfs nog maar dromen over andere vrouwen? Toch werd ook Halle bedrogen door haar (inmiddels ex) man Eric Benét waarmee ze vier jaar getrouwd was. Wat bezielde die man?

Halle Berry - Eric Benet - cheated Wie bedriegt er nou Halle Berry? © Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook