Brooklyn <3 Coachella

Coachella is weer voorbij. De celebs hebben hun festivallooks kunnen showen en hun Instagramaccount is een aantal coole...

Lees ook

Coachella is weer voorbij. De celebs hebben hun festivallooks kunnen showen en hun Instagramaccount is een aantal coole foto’s rijker. Brooklyn Beckham heeft blijkbaar een super tijd gehad, want zijn moeder Victoria postte een foto waarop te zien is dat haar zoon uitgeput op de bank ligt. How cute…

Tijdens het festival zelf haalde Brooklyn meerdere keren zijn telefoon boven om een cool plaatje te posten op Instagram. Op dag drie zat hij te chillen op de weide tijdens een optreden. Petje, zonnebril, stoere blik… This is how we roll.

Brooklyn Beckham - Coachella Brooklyn Beckham Coachella © Hollandse Hoogte

Selfie! Brooklyn heeft zijn looks duidelijk van zijn vader David Beckham. En wat zit daar nu in zijn nek? Een tattoo… Zou Victoria dat al gezien hebben?

Day 2

Een foto die is geplaatst door Brooklyn Beckham (@brooklynbeckham) op

Nog even een laatste pic maken met de vrienden voordat ze weer naar huis gaan. Brooklyn ziet er hier al wat uitgeput uit, hij valt zelfs bijna voorover. Dan maar vlug een energiedrankje naar binnen werken.

Till next time #Coachella Een foto die is geplaatst door Brooklyn Beckham (@brooklynbeckham) op

Mooie foto van het festivalterrein dat langzaam leegloopt. Helaas kunnen we vanaf hier geen outfits meer spotten.

See you next year Coachella

Een foto die is geplaatst door Brooklyn Beckham (@brooklynbeckham) op

En om te zorgen dat hij deze ervaring nooit zal vergeten, kocht Brooklyn nog een Coachella top die hij na het festival nog even showde aan zijn fans. 

Coachella top Een foto die is geplaatst door Brooklyn Beckham (@brooklynbeckham) op

Wij verwachten zomaar dat we Brooklyn volgend jaar weer terug zien op het festival. Brooklyn <3 Coachella.

Laatste nieuws

Zie ook